keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Esittelyssä AnneVee

Kuka olet?
Olen AnneVee, Pukin pikku antiapulainen ja vihaan joulua. Tai no en vihaa, vihaan vain joulustressiä. Tai no en vihaa sitäkään, mutta se tekee minut surulliseksi. Ja surun tunnetta minä vihaan. Tai pelkään. Eli pelkään joulua.

Millaisia juttuja meinaat kirjoittaa blogiin?
Keskityn sanataiteen sijasta kuvataiteeseen ja gimppaan jouluisia ideoita. Lisäksi hyödynnän salaista askartelijamenneisyyttäni ideapostauksissa.

Kerro hyvä joulumuisto?
Tää menee ehkä vähän lällyksi, mutta eräänä aattona heitettiin niin paljon löylyä joulusaunassa, että mieheni pää pehmeni ja hän taisi kosia. Sittemmin olemme tulleet järkiimme.

Kerro paska joulumuisto?
Lukioikäisenä ihastuin Yves Rocherin uutuushajuveteen. Pyysin tätä lahjaksi äidiltäni. Jouluaattona lupaavan muotoisesta ja kokoisesta paketista löytyi kuitenkin maxipullo samaisen firman Clea-hajuvettä, joka on karmeinta kärpäsmyrkkyä, jonka tiedän. Se harmitti ja harmittaa vieläkin, kun se juuttaan pullo on edelleen käyttämättä. (meillä ei ole kärpäsiä)

Mikä on kivoin saamasi joululahja?
Viime jouluna sain ystävältäni listan omista hyvistä ominaisuuksistani. Melkein vieläkin alan porata sitä miettiessä!

Ostatko yleensä lahjoja ja kenelle?

En haluaisi enää saada tai antaa lahjoja, ellei tule jotain ihan superideaa. Minusta lahjoja pitäisi voida antaa silloin, kun tulee hyvä idea, eikä väkisin tiettynä päivänä. Yleensä keksisin parhaat lahjat sellaisille tyypeille, joiden kanssa en ole vielä lahjanantoasteella.

Miten valmistaudut jouluun?
Omistan kyllä jouluverhot, mutta ne ovat niin ankeat, etten halua käyttää niitä. Joskus laitamme jouluvalot, mutta kiitos sähkösuunnittelun vm. -67, niidenkin ripustaminen on hieman haastavaa. Siivoaminen lienee keskeisin tapa valmistautua jouluun meillä.

Lempi joulubiisisi?
O' holy night. Itken sekä Josh Grobanin että Eric Cartmanin versiossa.

Suhteesi jouluruokaan?
Olen kasvissyöjä, joten kinkun sijaan meillä narskutellaan seitanpaistia. Laatikoista tykkään oikeastaan vain lantusta ja pitkät joulunpyhät antavatkin kivasti aikaa kaasutella ruokapäästöt ilmaan turvallisessa ympäristössä.

Parhaat konvehdit/joulukarkit?
Viitaten kysymykseen numero kuusi: minkä takia niitä konvehteja on pakko ostaa kaikille niille, joille ei keksi mitään? Viime syksynä olin onnistuneesti karkkilakossa kaksi kuukautta ennen joulua, kunnes jouluna sain eteeni 3 kiloa konvehteja ja tein niistä selvää tapaninpäivään mennessä. "Anna joululahjaksi diabetes" -kampanja on mennyt multa ilmeisesti ohi. Konvehtien syömättä jättäminen ei luonnollisesti tule kuuloonkaan, olkoon sitten kuinka pahoja tahansa.

2 kommenttia:

  1. Oiii, Cartmanin versio <3 Kiitos kun muistutit siitä! Hei ja toi "anna joululahjaksi diabetes" oli kyllä aivan loistava letkautus ja niin totta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä voisin myydä tuon mainoslauseena karkkifirmoille!;)

      Poista