tiistai 16. lokakuuta 2012

Lehtikatsaus: Weihnachten

Saksankielisyys ei ole ongelma mitä lehtiin tulee, eihän. Niinpä kurkistetaan myös mitä Weihnacten-lehdellä on tarjottavana. Oikeesti siinä oli muutamia oikeesti kivoja juttuja joiden vuoksi lehti on päätynyt luettavaksi, mutta ne eivät läpäisseet tämän blogin aihepiiriseulaa liiallisen asiallisuutensa vuoksi ;D

Kannessa virkattuja joulupalloja. Jos viime vuonna oli mieletön hype neulotuista joulupalloista niin tässähän on vallan uusi keksintö tälle vuodelle: virkatut joulupallot!


Tätä blogia suunnitellessamme päätettiin että jätetään mauttomat uskontovivahteiset jutut minimiin koska ei haluta provosoida. Ei se mitään, Weihnachten tekee sen puolestamme. Kas näin, joululehdessä virkattuja piruja!


Paloturvallisuus ei näemmä ole vielä saavuttanut Itävaltaa (damn, luulin ensin että tämä olisi ollut saksalainen lehti joten olisi voinut heittää tietyntyyppistä läppää mutta ei se sitten tainnutkaan olla). Kynttilöitä paljaaltaan lattialla kuivan olkikranssin kanssa? Jawohl! Saatika tuo maton päällä oleva.


Herkkää joulutunnelmaa cd-levyistä.

Peukut Weihnachtenille!

16 kommenttia:

 1. Enkelit on siis niin last season!

  VastaaPoista
 2. Itävallassahan on tosi herttainen joulun hahmo nimeltä Krampus. Vähän Nuuttipukin tyyppinen hahmo, joka rankaisee tuhmia lapsia joulun aikaan, vastavoimana Joulupukille. Et oisko nuo pirut sitten Krampus uhreineen?

  VastaaPoista
 3. Onko tuo maton päällä olevan kynttilän alla vielä tulitikkuaski? Että jos vahinko sattuu, niin leimahtaa ihan kunnolla?

  Oh wow, laatukamaa kyllä kaikki!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten tota huomannutkaan :D Enää puuttuu washiteipillä koristellut tuikut!

   Poista
  2. Eikö sitä teippiä vois laittaa ihan suoraan vain kynttilän ympäri? Sanon tämän kaikella rakkaudella, sillä washituikkuihin sorrun itsekin . No hei, kunhan on nättiä =D

   -Paula

   Poista
  3. Itse asiassa mä yritin todistaa kaikelle maailmalle kuinka se teippi syttyy tuikun ympärillä palaan mutta ensimmäinen kokeilu epäonnistui koska tein testin nössönä parvekkeella. Kylmä ilma viilensi kynttilää ulkopuolelta, ei roihahtanut teippi ennen kuin tuikusta loppui tavara.

   Poista
  4. Jäämme odottamaan osiota "Norsis testaa joulun".

   -Paula

   Poista
 4. He. Hitlerhän oli kyllä itävaltalainen ja liittiväthän sakemannit Itävallan ihteensä vuonna 1938 :D. Eli siitä vain kehittelemään...

  VastaaPoista
 5. Noista piruista tuli äkkiä mieleen tiernapojat. Eikös niistä voisi kehitellä jotain? Kyllähän sä sen verran olet Oulussa asunut, että sen homman tiedät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa joitain vuosia sitten puin kylpyankkoja tiernapojiksi ja videoin koko pätkän dvd-joulukortiksi kavereille :P Mutta joo tosiaan, vois koittaa kehitellä jotain tiernapoika-aiheistakin tänne ellei jopa sitten jo löydy meidän idealistalta.

   Poista
 6. Lyön vetoa, että nuo cd-levytähdet esiintyy piakkoin suomalaisissa blogeissa "kierrätysideoina"...huhhuh

  VastaaPoista