perjantai 19. lokakuuta 2012

Moderni perinteinen lippunauha

En tiedä, minkä ikäistä porukkaa lukijakuntamme on, mutta minä olen sitä ikäpolvea, jonka lapsuudessa joulukuusiin ripustettiin lippunauhoja. Koska jouluun on enää reilut kaksi kuukautta, päätin aloittaa jouluvalmistelut askarrellen ikioman lippunauhan. Kaikkien maailman maiden lippujen askartelu vaikutti jotenkin työläältä, joten päätin freesata vanhaa ideaa ja hyödyntää näitä säästämiäni keikkalippuja. Ne olivatkin kivasti jouluisen vihreitä jo valmiiksi! Joulukuusta meillä ei vielä ole, mutta kuvasin nauhan meidän jouluhuoneen punaista seinää vasten.

p.s. Panin joukkoon yhden eri firman lipun, ettei vahingossa menis mitenkään piilomainonnaks. Tyyli siitä vähän kärsi, mutta ajatushan se on tärkein!

13 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Johan tätä jo ooteltiin ;) Mulla ei oo keikkalippuja noin paljoa mutta bussiliput ajaa varmaan saman asian? Vaihtoehtoisesti tossahan vois varmaan käyttää myös joululahjojen ostoista syntyneitä kuitteja. Voi sitten aattoiltana laskeskella että mitä tää kaikki oikein kustansikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavia ideoita! Itelläni tosiaan on kattava keikkalippukokoelma peittämään vaikka kaikki seinät lippunauhoilla. Leffalippuja en ole säästellyt, niistähän sais keltasävyisen pääsiäisnauhan?

   Poista
 2. Kaikkea te (sinä!!!) keksittekin :D Ihanan moderni!!!

  VastaaPoista
 3. Meidän kuusta kiertää purkkapapereista tehty ketju, mutta tässähän on ideaa. Nyt pitäs vaan kaivaa ne kaikki leffa-, konsertti- ja teatteriliput esiin mitä ei ole raaskinut poiskaan heittää. Vois taas miehelle kuittailla että kato nyt, kannatti säilyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, hamsterius kannattaa aina. Toisaalta, jos ei ole hamsteri luonnoltaan, nyt saa hyvän syyn käydä vähän keikoilla ennen joulua.:)

   Poista
 4. Polkeva hollantilainen22. lokakuuta 2012 klo 22.45

  Minä aloin jossain kohtaa askarrella paperilenksuketjua sikarivöistä. Kohta totesin polttavani niin harvoin, ettei ketju minun elinaikanani taitaisi yltää kuusen ympäri :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! Voihan sen silti laittaa jostain oksalta roikkumaan :D

   Poista
 5. Täshän tulee kiire hypätä keikoilla et saa ees nysän ketjun kuuseen....ehkä menee persaukisena ja perheellisenä ens joulun projektiksi tai vaiks jouluksi 2020 :D

  Tiuhti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai voit hätätapauksessa norkoilla aamuyöstä Tavastian nurkilla ja pyytää ihmisiltä käytettyjä lippuja.;)

   Poista
 6. Jouluhuone!?? :DD -M

  VastaaPoista
 7. Minä askartelin kierrätyshengessä tyhjistä purkkapusseista (toimisi myös kahvipaketeillla) sellaisen rengasnauhan ensimmäiseen omaan kuuseeni. Leikkasin pussin ensin vajaan sentin levyisiksi suiroiksi ja nidoin ketjuksi hopeanvärinen puoli ulospäin. Paljon hienompi siitä tuli kuin ne kaupasta ostettavat hapsunauhat. Tässäpä sitten oiva vinkki tulevalle joululle, vaikka junaliput tai ne kauppakuitit vois toimia tässä kivasti. Tulis samalla hoidettua lompakon joulusiivous :)

  VastaaPoista