tiistai 30. lokakuuta 2012

Joulukalenteri: Post it

Tämä haista paska -joulukalenteri on ideoitu Veikkauksen joulukalenterin malliin. Eli tämän voit liimata jonkun henkilön seinälle ja kertoa että jos hän löytää lappujen takaa 10 tontun päätä, saa hän mahtavan lahjan. Pidä huoli ettet piirrä tonttuja vahingossakaan sitä kymmentä kappaletta, mutta kuitenkin muutamia jolloin säilyy jännitys siitä että mahtaako niitä tulla tarpeeksi. No ei tule. Tyhjä arpa. Hajoo siihen.

Tarvikkeet:

 • post it -lappuja
 • tussi tai muu kynä
Numeroi laput ja laita seinälle, muista tontut tai jokin muu sovittu kuvio.9 kommenttia:

 1. Voittaakohan niitten veikkauksen arvoilla kukaan ikinä mitään. Vuoden kusetus.
  Vois tehä töihin tollasen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmastikaan! Just sen arvan hinnan maksimissaan saattaa voittaa mutta ei taatusti enempää.

   Poista
 2. Mä voitin viime vuonna ekasta raaputuskalenteristani vitosen! Eli plus miinus nolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon joskus kuullut että joku ois voittanu arvan hinnan. Mutta ihan paska kalenteri se on. Niitä päävoiton symboleita tulee aina se yks vähempi mitä vaadittaisiin. Onneks ei ees jännitä niiden kans kun tietää ettei niitä kuitenkaan tule tarpeeks.

   Poista
 3. Ostan orjallisesti joka vuosi tuon Veikkauksen joulukalenterin. Viime vuonna meinasin tehdä boikotin kun ei ollutkaan enää sitä halvempaa (5€?) kalenteria! Kerran-pari on tainnut voitto osua kohdalle, juurikin jotain 5-10 € eli omat pois tai maksimissaan tuplana. Joskus niitä päävoittosymboleita tulee yksi vähemmän ja joskus on jäänyt kaaauas tarvittavasta määrästä. No joo, ostan tänäkin vuonna mikäli hinta ei ole noussut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kaikesta huolimatta tainnu joka vuosi sellainen kuitenkin olla :D

   Poista
 4. Veikkauksen joulukalenteri ja kaikki muut veikkauksen jouluarpasysteemit ovat kyllä v*ttumaisimpia joululahjoja koskaan. Ex-appiukko näillä lahjoi ja tuntui joka kerta jopa tyhmemmältä lahjalta kuin säkillinen paskaa. Siitäkin olisi ollut enenmmän iloa ja hyötyä, kun olis kipannut sen marijapensaan juurelle. Jos äijä ei olisi jo potkassut tyhyjää, olisin taatusti postittanut hälle tällaasen tulevaksi jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noi on silti kivempia lahjoja kuin esim suklaarasia. Niissä on ees se pieni mahis voittaa jotain. Suklaasta tulee vaan lisää läskiä.

   Poista
 5. Oon voittanut 50 e joulukalenteriarvasta, se oli ihan kiva yllätys :).

  VastaaPoista