maanantai 29. lokakuuta 2012

Esittelyssä Peps
Kuka olet?
Olen Peps, nyttemmin laiskistunut bloggaaja, joka tykkää näpertelystä. Lapsuuden ja teiniangstivuosien jälkeen en oo ollut joulusta oikein mitään mieltä, mut nyt koitan nostattaa täysin uudenlaista joulumieltä osallistumalla tän joulublogin tekoon.

Millaisia juttuja meinaat kirjoittaa blogiin?
Sekalaista: ainakin jotain kuvia ja videoita ja muutamia tee se itse -ohjeita.

Kerro hyvä joulumuisto?
Toivoin lapsena sikaa joululahjaksi ja sain suuren pehmolelusian hyvitykseksi, kun oikeaa sikaa ei kerrostaloon voinut ostaa.

Kerro paska joulumuisto?
Ei tule mieleen varsinaista paskaa joulumuistoa, mutta muistan, kuinka oon lapsena voinu pahoin monena vuonna joulupäivinä, kun kaikki hyvät suolaset ruuat on jo syöty ja oon pitänyt itteäni hengissä suklaan avulla.

Mikä on kivoin saamasi joululahja?
En muista erityisen kivaa lahjaa, mutta yks entinen kundifrendi anto mulle 4 purkkia suolaa, koska ei keksinyt muutakaan.

Ostatko yleensä lahjoja ja kenelle?
Perheelle. Ostan.

Miten valmistaudut jouluun?
Vietän parit pikkujoulut, kuuntelen King Diamondin "There's no presents for Christmas" ja Eevil Stöön "Joulumanteli + rusinat". Yleensä kans leivon jotain äidin luokse, mut omaa kotia en oo laittanu kai koskaan. Tänä vuonna ehkä laitan, jos saisin pidettyä kodin jotenki siistinä.

Lempi joulubiisisi?
Ei mikään erityisesti, mut meillä on kotona äidin luona joku 80-luvulta peräisin oleva kasetti, minkä voi kuunnella kerran joulussa. Ne on ne ainoot oikeat versiot lauluista, koska niihin on tottunu.

Suhteesi jouluruokaan?
Yllättävän huono.

Parhaat konvehdit/joulukarkit?
No ei oikein mikään :( Jotkut minttutäytteiset konvehdit menee, mut viinakarkit, vihreet kuulat ja muut ei kyllä uppoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti