torstai 29. marraskuuta 2012

Joulupukki tulee (K-18!)

Huom tämä postaus ei sovi katseltavaksi esim. työpaikalla!
Jäikö harmittamaan, kun joulupukki ei tullutkaan viime vuonna? Onko haaveissasi ollut kahdenkeskinen hetki pukin kanssa ja ehkäpä suukko "Kun joulupukki suukon sai" -laulun hengessä? Tämä pukki ei tee ohareita ja tulee lähes takuuvarmasti:


Joulupukkinaamarin saa naamiaskaupasta, tai vaihtoehtoisesti voit askarrella sen itse esim pumpulista tai tekokarvasta. Kuvan nenä ei kuulu pakettiin.

64 kommenttia:

 1. Komia nenä. Mistähän niitä saa, mulle kelpais ainakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varsinkin nyt pikkujoulukauden aikaan niitä on varmasti ihan hyvin liikkeellä tuolla kaupungin öissä!

   Poista
 2. Eikös sanota että nenän koko on suoraan verrannollinen... ;D

  VastaaPoista
 3. Jösses teidän kanssa :-D

  Alkulauseen varoitus ei ihan auttanut, kun kuva lävähti ruudulle heti :-D

  VastaaPoista
 4. joulupukki tulee aina täysin kassein!

  VastaaPoista
 5. Johan nyt :DD Enpä tietenkään uskonut varoitusta ja avasin viestin töissä. Vaan haitaannoonko tuo mittään, näitähän täällä terveydenhuollossa ihmetellään muutenkin.

  VastaaPoista
 6. Tuli ihan sisältövaroitus mahdollisesta sopimattomasta sisällöstä ennen kuin pääsi koko blogiin :D :D :D

  VastaaPoista
 7. Hahahaha :--D

  Tää oli vähän niinku "talk to the hand, kukkahattutädit" :D Huippuu Peps!

  (Ja ihan hyvä ajatus että toi kuva lävähti vasta klikkaamisen jälkeen. Tällä kertaa valittajat voi mennä ihan vaan itteensä, sentään on varoitettu..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai "tolk to the cock"!

   Mut must toi on sympaattinen, tai ainaski sympaattisempi kuin se piirustus siit runkkaavasta ukosta :D

   Poista
 8. joo toi kuva ikävä kyllä iski esim. bloglovinin kautta näytölle ilman mitään varoituksia. vähän meni yli mun huumorintajun, loppui muutoin hauskan blogin lukeminen nyt. en muutenkaan vieraita öklöjä karvamunia kattele (sori vaan miehelles) niin tosiaan ei oo kiva että ne sitten hakematta hyppää näytölle... eiks tälläsille jutuille vois tehdä ihan oman blogin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on se ihan oma blogi nimenomaan tällaisille jutuille. Laitoimme blogiin aikuissiältövaroituksen jota pitää klikata jotta pääsee koko blogiin, sen jälkeen sisältövaroitus vielä tähän merkintään ennen kuin kuvaa näkee joten todellakin teimme kaiken voitavamme. Sille emme voi mitään että jotkut käyttävät syötteenlukijatyyppisiä palveluita kuten Bloglovin.

   Ei haittaa vaikka lopettaisitkin lukemisen mutta mua aina vähän ihmetyttää nämä ihmiset jotka tulevat erikseen mainostamaan että lopettavat muuten niin mieleisen blogin seuraamisen jos siellä on yhtenä päivänä jotain mikä ei 100 % sovi omiin intresseihin. En siis millään tavoin tarkoita että sun tarttis jatkaa lukemista koska kyllä me teemme tätä blogia ilmankin, mutta kuinka moni esimerkiksi lopettaa sanomalehden tilaamisen jos joku yksittäinen juttu menee yli oman ymmärryksen?

   Poista
  2. Tää on just huippuhauska :D Paras blogi ikinä!!! Antaa palaa vaan, ja jättäkää valittajien kommentit omaan arvoonsa, ei tarvii seurata jos ei tällänen huumori iske.. :D Niin ja PS. TOTTAKAI katsoin tän töissä.. :DD

   Poista
  3. Hehe, tulihan se "yhyy nyt loppui tämän blogin lukeminen"-kommenttikin sieltä! :D Parastahan tässä on se, että ne jotka erikseen vaivautuvat kannastaan ilmoittamaan, harvoin sitten lopulta lopettavatkaan lukemista. Jotenkin pitää vain päästä mieltä osoittamaan... ;)

   Musta myös tuntuu aika huvittavalta vaatia, että "näille jutuille tehtäis oma blogi" ja täällä pitäis olla just tietynlaista sisältöä, ikäänkuin blogin pitäjät ois jotain lukijoille velkaa. Tämä on muutaman ihmisen harrastus ja hauskanpitoa, joka nyt sattuu olemaan (ilmaiseksi!) julkisesti seurattavissa. En näe syytä että bloggaajien pitäisi pyrkiä miellyttämään kaikkia, etenkään niitä, jotka on jotenkin ihan eri aallonpituudella.

   Niitä poliittisesti korrekteja juttuja ja askarteluohjeita voi sitten lukea vaikka söpöistä joululehdistä. Sellaisen parodiahan tämä blogi nimenomaan on :)

   Poista
  4. Eiks tää nimenomaan ole tällaisten juttujen IHAN OMA BLOGI?

   Poista
  5. No kyllä mä lopettaisin HS:n tilaamisen jos ne laittais etusivulle kikkelin kuvan. En ymmärrä miks tää "nyt loppui tämän blogin lukeminen" on se kaikista kamalin ja hirvein valitus, mitä ihminen voi antaa? Olis ollut kiva jos pakollinen joulu ois jatkunu sillä kivalla, hölmöllä linjalla mitä 95% jutuista sisältää. Toivomuksena, että irvokkaille ja ällöille jutuille vois tehdä vaikka oman joulublogin ens vuonna, kun noille vessapaperihimmeleille yms naureskelis mielellään jatkossakin. Sehän oli vain toive, niitä kai on lupa esittää? Ja nyt poistun takavasemmalle. Kiitos ja kumarrus ja yksi yökkäys.

   Poista
  6. Mä olen pahoillani pippeliyllätyksestä kun ei tosiaan voida estää sitä hyppäämästä Bloglovinissa syliin. Nää pippelijutut oli kuitenkin jo meidän ihan ensimmäisellä ja alkuperäisellä idealistalla mitä kehiteltiin ennen tämän blogin aloittamista joten meille nämä ovat kuuluneet vessapaperrulla-askartelujen kanssa suloisesti samaan nippuun. Lukijat ei tätä tietenkään voineet etukäteen aavistaa mutta ei käynyt mielessä että pitäisi etukäteen varoittaa että saattaa tulla tällaistakin matskua.

   Mutta hei, iloissta joulun odotusta kuitenkin sinulle, toivottavasti ei pilattu joulumieltäsi :)

   Minä jatkan pippeliviihteen parissa blogikollegoideni kanssa :)

   Poista
  7. Niin siis en ole pahoillani pippelistä vaan siitä ettei voitu estää sen pomppaamista syötteenlukijoihin. Arveluttavat blogit kannattaakin siis lukea suoraan osoitteessaan jolloin varoitustekstit voi huomioida ;)

   Poista
  8. Mikä on muuten pippelissä niin pelottavaa? Näin seksuaalisuutta ammatikseni opettavana ihmisenä voisin ehdottaa, että pippeliä pelkäävät tekisivät pienen matkan omaan sisimpäänsä ja lapsuuteensa ja keskittyisivät pienen hetken ajatuksen todellisiin taustoihin. Tuo pippeli ei hyökkää tuosta ketään raiskaamaan tai tekemään pahaa. Sen katsomisen voi ottaa täysin neutraalina ruumiillisuuden (ja luonnollisen esteettisyyden) ilmauksena. Lisänä tässä tietenkin hassuttelu-huumori, jonka senkään ei pitäisi ketään satuttaa tässä muodossaan.

   Poista
  9. Mun mielestä on positiivista esittää sukupuolielimiäkin neutraalisti tai myös muussa kuin pornon yhteydessä. Sellanen terveen vapautunut ja humoristinen ote seksuaalisuuteen usein auttaa ihmisiä käsittelemään näit asioita paremmin :)

   Poista
 9. En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa, joten huutonauran.
  Jotenkin haluaisin myös kuulla sen keskustelun, joka on johtanut tämän kuvan ottamiseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli yllättävän lyhyt ja yksimielinen keskustelu :D

   Poista
 10. Vähän tää tuli kyl puun takaa mut osui mun huumorihermoon kyllä...ja tuo Kirsikan kommentti, voi ziisus :D
  Mietin samaa ku Norsis että jos joku yks juttu ei osu maaliin niin onks sitte koko blogi pilalla? Mää ainakin luen montaa blogia joiden kirjoittajien kanssa en aina oo samaa mieltä kaikesta, mut en mää silti a) käy asiasta blogissa valittamaan enkä b) lakkaa lukemasta blogia - sama logiikka pelittää ystävien kanssa, kaikista asioista en oo ystävieni, edes oman ukkoni kanssa samaa mieltä mut en silti jätä heitä eriävän mielipiteen takia...kiitos tästä blogista tekijöille, ei tätä joulua niin kauheen vakavasti tarvii ottaa, eihän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a) käsittääkseni blogeissa on kommenttiboksi just sitä keskustelua varten, enkä usko et tän postauksen tekijälle tuli ihan hirveenä yllätyksenä, että joku tulee olemaan sitä mieltä, että tää oli paska läppä?

   b) lähtisitkö mielelläs uudestaan kahville miespuolisen ystäväsi kanssa, joka fazerin kahvilassa läiskäisis kikkelinsä pöydälle? Mun mielestä enemmän verrattavissa tähän, kun se, että on jostain eri mieltä. Luen aika montaa blogia ja puolet postauksista on sellaisia, jotka ei itseä kiinnosta -osaan skipata ne. Mutta en aio jatkaa blogin lukemista, jos on riski, että bloglovinin kautta joudun vielä kattelemaan jotain tän postauksen tyyppistä sisältöä. Ja ennenkuin joku keksii valittaa - tätä kommenttiboksia tulin lukemaan mielenkiinnosta ja tällä kertaa osasin varoa itse postausta. :)

   Poista
  2. a) Ei tullut yllätyksenä, vaikka ei kenenkään mielen pahoittaminen ollut kyllä pääpointtinakaan tässä :)
   b) Lähtisin, been there done that!

   Poista
 11. Onhan se harmi, jos jollain menee niin pahasti maku, että lopettaa koko blogin lukemisen, mutta toisaalta ei me haluta tehdä tätä blogia siltä pohjalta, että aivan varmasti kaikki tykkäis. Silloin tää ois varmaan ihan erilainen blogi. Ja silloinki löytyis niitä jotka ei tykkäis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eräs yrittäjä sanoi hyvin: Kaikille kohdistettu tuote ei ole kenellekään kohdistettu tuote. Ja se sitten siitä yrityksestä, jos siihen sortuu.

   Poista
 12. Huh huh ja hihii! :D Osuvaa jälleen kerran. Puuttuu enää touhutippa nenänpäästä ;D. Onpa ihanan erilainen blogi teillä, jatkakaa vaan samaan malliin! (Tosin voi olla että sitten minunkin kulmakarvani kohoaisivat jos seuraavassa kuvassa olisi "kuorrutettu pipari"... :P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuorrutettu pipari :D :D :D On tää vaan niin veikee blogi, että ihan pakko joka päivä vilkasta, jos olisitte taas keksiny jotain nasevaa ja kyllähän teiltä todellakin näyttää kaikensorttista löytyvän! :)

   Poista
  2. Kuorrutettu pipari! Kiitos vinkistä ;)

   Poista
  3. Meillä oli keittäjät tänään taas luovia: ruokana oli "joulupihvejä", eli perinteisellä piparimuotilla leikattuja jauhelihapihvejä, jotka tarjoiltiin minkä muunkaan kuin juustokastikkeen kanssa. Ja olinpa just sopivasti aamulla käynyt lukemassa tän kuorrutettu pipari -kommentin :D Ei oikeen ruoka maistunut...

   Poista
 13. Mä olin ennen siittiö ja nyt mun muna on digitaalisena koodina internetissä. Viimeinkin saavuttanu huipun. Ja mahtavaahan se vain on jos joku ottaa itteensä, mun munan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällästen juttujen takia täällä kannattaa elää!

   Poista
  2. Kovin on kaunisnenäinen pukki. :)

   Poista
  3. Mahollisesti tyylikkäin meriitti mitä voi miehellä olla.. ;)

   Mua itseasiassa hämmentää se, että näitä "tähän loppui lukeminen, en voi ottaa riskiä että näen vielä jatkossa tahtomattani kuvan pippelistä yök"-kommentteja on vain yhdeltä kirjoittajalta. Ehkä noi K-18-tekstit olikin sitten riittävä varotoimenpide.. :D

   Musta toi pippeli on aika söpö :>

   Poista
 14. P-P.Peteliuksen ja Pedro Hietasen Serpien kylässä-hupilevystä lainattu:
  "Tänä jouluna pukki tulee taatusti!"
  :D

  Ihan huippukuva ja kiitos hyvistä nauruista! :D

  Olen jo aiemmissa kommenteissa maininnut, että on mukavaa kun joku blogi sohii oikein kunnolla niitä kangistuneita traditioita ja pistää (toivottavasti) ihmiset miettimään... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs ettii toi kappale kuunneltavaksi jostain :)

   Poista
 15. Oikein onnistunut pippelipostaus, 5/5.

  VastaaPoista
 16. Onkohan "onpa aika söpö" se kommentti, mitä mies haluaa pippelistään kuulla? :D Mutta kun se on! Vähän surullisen näköinen myös, silmiäkään ei näy tuuhean tukan alta. Ottiko joku kuvan siitä kun tätä kuvaa otettiin? Koska sen haluaisin totisesti nähdä, toinen kykkimässä linssi kiinni anakondassa. :D :D Teen kunniaa nenäkkyydellenne, good sir!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl "söpö" on mun mielestä positiivinen kommentti pippelist :) Kun onhan ne söpöi!

   Harmi kun laitoin just viikko sitte vihdoin mun kotiin ikkunaverhot. Muutoin naapurit ois nähny ton kuvaussession.

   Poista
 17. Minusta oikeinkin blogin henkeen sopiva pukinkuva :) No oma huumorintajuni onkin jämähtänyt tuonne yläasteikäisen pojan tasolle viidestäkymmenestä ikävuodestani huolimatta....

  Jatkakaa, olkaa hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä jos tää huumori onki oikeesti just viiskymppisten ja muiden aikuisten huumoria ja teineiksi tullessaan pojat ja tytöt tajuu vaan jotain oleellista elämästä? :D Mut sitte jossain vaiheessa aikuistuttuaan jotkut ihmiset luulee, et nää jutut ei sais enää naurattaa ja siks nää mielletäänki usein vaan teinipoikien jutuiks?

   Poista
 18. Siinä vaiheessa menettää pelin, kun sanoo poistuvansa takavasemmalle, mutta jatkaakin keskustelua. Se ja toive "ihan omasta blogista" näille jutuille häiritsi noissa kommenteissa, muuten musta on hyvä, että ilmaistaan eriäviä mielipiteitäkin. Ja joku aina pahoittaa tällaisesta mielensä, ei sille voi mitään. Musta tää oli harmittoman hauska, varsinkin varoitusten jälkeen enkä oikein osaa nähdä penistä aina ja joka paikassa törkeänä asiana, vaikka olenkin nainen. Se on joskus neutraali ja olisi tosiaan hyvä osata suhtautua siihen normaalina. En minäkään halua kaverini sitä läväyttävän julkisesti pöydälle, mutta blogi on hieman eri asia. Täällä lukija on tullut blogin äärelle ja saanut vielä varoituksen siitä, mitä blogi pitää sisällään. Kahvilaan mennään yksissä tuumin ja siellä on läsnä ihmisiä, jotka eivät ole valinneet juuri teidän seuraa.

  VastaaPoista
 19. Kuva on mainio! Varoitukset olivat aiheellisia, koska silloin sitä odotti jotain paljon törkeempää ja sitten tulikin tällainen sopivan kesy kuva. Nyt on mahdoton sanoa mitä siitä ajattelisi jos se olisi tullut ihan puun takaa? Voin ymmärtää 'ällötyksen' jos tuntee kuvan henkilön ja on tämän kanssa tekemisissä eikä olisi missään nimessä halunnut nähdä mitään näin intiimiä. Ymmärrän ällötyksen myös jos on niin nuori että seksielämä ei ole vielä avautunut kaikessa täydessä väriskaalassaan. Ja sitten tietenkin sekin mikä jo ohuesti mainittiin, mahdollisen lapsuusajan trauman aiheuttama ällötys kaikkeen vastaavaan eteen yllättävästi tulevaan seksuaalisuuteen. Silloin kuvan näkeminen on vähän kuin puistossa puskasta tuleva itsensäpaljastaja. Etenkin jos eivät varoitukset tule ensin.
  Mutta näin aikuisena naisena kuva on hauska eikä siinä ole mitään hävettävää. Oikein hauskaa joulunodotusta niin pukille kuin blogille.

  VastaaPoista
 20. Mäkin olisin halunnut nähdä kuvan tämän kuvan ottamisesta. :D Ja jos sattuisi paikalle kuvanottotilanteeseen, saattaisi herätä sellainen what the..?! ihihii. Loistoa. :D

  Ja tämä kuva muuten todistaa mielestäni sen väitteen mitä kätilömme vitsaili ultrassa. Vauvamme nimittäin oli kiltisti reidet kiinni ja hän sanoi että kyllä se varmaan tyttö on, kun pojat esittelee tavaroitaan, oli ikä mikä tahansa. :D

  VastaaPoista
 21. Tää on kaikessa ällöttävyydessäänkin ihan mahtava juttu :D Ja ettei nyt kenellekään (lue: teille bloggaajille ja mallille) aiheutuisi kommentistani mielipahaa, niin idea on se semisopimaton, tuo nenähän on varsin puhdas ja siisti. Yritin ehdottaa miehelle, että voitais lähettää sen sukulaisille vastaavat joulukortit, mutta ei jostain syystä innostunu. Sitäkin tuo kuva silti nauratti.

  Mun mielestä se "joku voi tulla ikkunan taa" -juttu oli paljon vastenmielisempi, ei kolahda yhtään mun huumorintajuun (mutta mä en tykkää myöskään Kummelista tai Fingerporista, jotka tuntuu olevan jotain suomalaisten kansallisaarteita). En mä tästä blogista silti luovu - selaan kaikki postaukset, luen ne joista tykkään (uudestaan ja uudestaan) ja skippaan ne, jotka ei mua miellytä. Carry on!

  VastaaPoista
 22. Heh, mä en mitenkää erityisesti tykkää genitaalikuvia netistä katsella, mutta tää nyt vaan sai aikaan semmosen hervottoman repeilynaurun. Sitä kuorrutettua piparia en ehkä halua nähdä (mutta ihan varmasti katson jos se tulee... :D )

  VastaaPoista
 23. IhAnAa oli nähä pippeli pitkästä aikaa! Teki mieli pussata sitä... Viime kerrasta on aikaa... oihvoih... Ei ollu heilaa helluntaina, ei koko kesänä, että repikeepä siitä.

  VastaaPoista
 24. Tää oli kyllä todella ällöttävä. On mun mielestä myös outoa se, miksi jokainen blogin jäsen ja itse tämän postauksen tehnyt tuntee tarvetta koko ajan puolustella ja selitellä näitä monen mielestä mauttomia postauksia. Nettiin voi nykypäivänä laittaa lhäes mitä tahansa, ja vastuu on sillä joka sen sinne lataa ( ei sillä lukijalla). Miksi edes vaivautua puolustelemaan jokaisen tällaisen postauksen jälkeen ja arvostelemaan niitä, jotkei siitä tykkää?

  VastaaPoista
 25. Hahhaaaaaa :D. Ihan loistava, törmäsin tähän blogiin pitkästä aikaa kun joku linkkasi tuon itsenäisyyspäiväbingon naamakirjaan. Repesin tälle totaalisesti, enkä hämmästänyt laikaan kun huomasin että Pepsin tekemä postaus (seurasin sun omaa blogia silloin kun se oli vielä olemassa). Saan skidisti kiksejä myös siitä, että jotkut voi olla noin järkyttyneitä yhdesta peniksestä. Yhyy pippeli hyppäsi naamalleni ÄÄÄÄTARVIINTERAPIAAAA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikä on alkanu taas sillon tällöin päivittelee mun crackbookia: http://marjahelenamansikka.blogspot.fi/ :)

   Poista
  2. iltavuoron jälkeinen piristys ja hyvät naurut :P

   Poista