sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kyklooppitonttu


Taannoinen tonttu-ukkovinkki kirvoitti lukijat ideoimaan tonttuja myös tamponeista. Pakkohan sitä oli kokeilla! Tarvikkeet olivat pala punaista kangasta, liimaa, irtosilmä, tamponi ja punainen tussi. Aikaa meni noin 3 minuuttia. Kuvasin lopputuloksen meidän huonekasvissa, kun kuustakaan ei ole:


12 kommenttia:

 1. Jos ei löydy punaista kangasta tai tussia niin onneksi voi käyttää sitä luonnon omaa värjäystekniikkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut sillä ei saa niin siistiä jälkeä. Tai ainakaan minä en saa.;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Tuosta ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle!

   Poista
 3. ja siinä on ripustusnarukin jo valmiina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää! Ja jos ei ole mitään, mihin ripustaa, voi tehdä noita toisenlaisia tonttuja!

   Poista
 4. Voi Perkule sanon minä. Jos te jatkatte samaan linjaa en elä enää jouluna, olen hykerrellyt itseni kuoliaaksi näille teidän ideoillenne.

  Vaikka olen puhtaasti jouluihminen, kuuntelen vannoutuneena jouluradiota ja katselen aina yhtä samanlaisina vuodesta toiseen ilmestyviä joululehtiäkin niin tämä tiedän pakollinen joulu on kyllä kaiken sen yläpuolella.

  Olen joskus lähettänyt jollekin kotimaiselle lehdelle idean että kuvatkaa joskus joulujuttuun lähiö kerrostalosta joulureportaasi. Miten kylpytakit päällä mennään hissillä alakertaan joulusaunaan (ei siis tallilyhtyjä, lampaanvuotia ja kuumaa glögiä matkalla pihasaunaan), kuusi haetaan marketin pihalta (ei norjalaisvillapaidoissa koko perheen kesken hevoskyydillä) jne. Ei ole idea saanut vastakaikua, miksiköhän? Kun kuitenkin suuri osa ihmisistä asuu siellä kolmiossa kerrostalossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea! Sitten se, kun tarpeeksi iso isosisko laitetaan kiinnittämään pienempien sisarusten huomio siksi aikaa, kun äiti vie lahjapussit käytävään ja rimputtaa ovikelloa ja juoksee itse makkariin piiloon!

   Poista
 5. http://www.tamponcrafts.com/
  tuoltahan löytyy lisää ideoita, myös muihin vuodenaikoihin :D

  VastaaPoista