torstai 1. marraskuuta 2012

Lahjavinkit: Itse tehdyt kynttilät, osa 2

Tässä aiemmin mainitut kynttilät valmiina! Kynttilämassaan ei käytetty väriainetta vaan tyydyttiin siihen mitä kynttilänpätkät yhteen sulatettuina saivat aikaan.

Näihin ensimmäisiin käytettiin muottina Avent-tuttipullon tutteja. Nehän pitää säännöllisesti vaihtaa uusiin joten älkäähän heittäkö roskiin, ovat mainioita kynttilämuotteja! Anna setti tällaisia kynttilöitä lahjaksi vaikka neuvolatädille. (haha)


Ja sitten tuttu ja turvallinen muoto jonka sai aikaan vanha kunnon Saaremaa vodka -pullo! Sen kun halkaisee niin saa kaksi muottia. Taatusti arvostettu lahja näin kynttilänäkin!


Normi virvoitusjuomapullostakin saa kauniin kynttilän yksityiskohtineen.


Nämä kolme kynttilää yhdessä ovat "väkevät ja lantringit" -setti.


Paras viimeiseksi ja tämä on paras siksi ettei oikein kukaan uskonut että tämä onnistuisi. Kondomiin valettu kynttilä! Taatusti uniikki! Pakollinen joulu ei suosittele tällaisen polttamista ilman kynttilänjalkaa jossa on pohjassa piikki sillä tästä on hankala tehdä täysin tasapainossa olevaa. Itse asiassa Pakollinen joulu ei suosittele tämän polttamista kuin korkeintaan kädessä jossain kynttiläkulkueessa. Mutta on se silti hieno! (Ja ylipäätään, polttakaa kynttilöitä vain turvallisissa olosuhteissa.)

47 kommenttia:

 1. väkevä ja lantrinki XD ja kondomi :D te ootte neroja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton limpparipullokynttilän ongelmaksi tosin saattaa muodostua että steariini valuu noita uria pitkin mutta sitä voi polttaa myös toisinpäin jolloin pohja on oikeasti pohja!

   Poista
 2. Nuo tuttikynttilät on siistejä! :D Ehkä pakko kokeilla. Ja värikin on just sellanen luonnonkumimainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Tosin harmillisen pieniä niistä tulee mut sitäkin hienompia!

   Poista
 3. xD xD Parani vaan loppua kohden :D Mä niin näen ylioppilaat itsenäisyyspäivänä soihtukulkueessa kantamassa kortsukynttilöitä, miten arvokasta! :D Täytyy sanoa etten olis tota ekaa keksinyt, vaikka toki tuttipullo on ihan tuttu juttu tutteineen.

  Toi on kyllä niin härski toi vika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin putosin kun näin ton kortsuhomman valmiina kun mä en ollut tajunnut että TIETENKIN siitä tulee tollanen ryppynen :D Ja mun assistentit oli ihan varmoja että kortsu sulaa siitä kuumasta kynttilämassasta mut hyvin se kesti! Langan asettaminen vaan oli haastavaa kun ei tiennyt että kuinka pitkäksi se kortonki venyy sitä täyttäessä :D

   Poista
  2. Koska kortsuhan venyy ja paukkuu (tämä tuli testattua nuoruudessa vedellä, kun infovihkosen mukana tulleelle kortongille ei tullut käyttöä ennen parasta ennen päiväystä :'/ *sniff*), niin olisi mielenkiintoista, joskin vaarallista, testata kuinka jumalattoman ison kortsukynttilän saisi aikaiseksi!

   Poista
  3. Mäkin olen nuorempana ollut porukalla testaamassa paljonko kortsuun mahtuu vettä :D :D :D PALJON! Joten todellakin pitäisi testata miten ison kynttilän saa! Tosin tässäkin mittaluokassa jo tuli ongelmaksi se että kun kynttilälanka pitää saada siitä päästä läpi ja sitä reikää oli hankala tiivistää muovailuvahalla/sinitarralla kuten muissa muoteissa koska siihen liukkariin ei tarttunut mikään plus että kun kortsu venyy niin reikä antaa periksi. Tässäkin versiossa oli siis valunut hirvittävät määrät kynttilämassaa kortsun läpi astian pohjalle. Mutta koska olin varautunut tähän niin tosiaan oli se astia minne tavara valuu mikäli kortsu ei olisi kestänytkään.

   Poista
  4. tytöt, tytöt: ei se koko, vaan miten sitä käyttää...

   Poista
 4. Kondomikynttilä on vähän ällön näköinen. :DDD

  VastaaPoista
 5. No voi hyvänen aika sun ideoitas!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tarkoitus tehdä myös kumihanskasta viisihaarainen kynttilä mutta se jäi tällä kertaa tekemättä.

   Poista
  2. tuo hanska olis kyllä huikea :D

   Poista
 6. Haha eikä. :D Toi kynttilöiden ruskea väri jotenkin vielä kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Oisi ollut myös niitä värjäysjauheita siinä mutta se oisi jo mennyt liialliseksi hifistelyksi :D

   Poista
 7. Toi kortsukynttilä on ihan kauhee!! :D Mitäs jos sinne kortsun kärkeen laittas vaan kasan sitä sydänlankaa ja sit lopuks vetäis sen vaan esiin ja leikkais sopivan pituseks. Sillo ei tarttis reikää ja vois tehä ihan hervottoman kynttilän. En tiiä toimisko.
  Noissa muissa kynttilöissä on kyllä hieno kiilto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan siihen on tehdä reikä, muutenhan lanka jää kynttilän sisään! Kun siis tarkoitus kuitenkin varmaan ois poltella sieltä spermapussipäästä :D

   Poista
 8. Toi kortsu on kyllä niin härski :D:D mies sano et se näyttää ihan linnulta! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on muidenkin mielestä näyttänyt linnulta :D :D

   Poista
 9. Olenko kamala ilonpilaaja, kun mun mielestä noi ekat tuttikynttilät on ihan hienoja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et :D Koska onhan noi vodkapullokynttilätkin hienoja ;D

   Poista
 10. Hienoja! Väkevät ja lantringit -setti oli hyvä oivallus - puhumattakaan näistä muista.

  VastaaPoista
 11. tosi hienoja kynttilöitä! :D päivän naurut taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon näemmä valmis tekeen aika paljon tän blogin eteen :D

   Poista
 12. Oon viettänyt ihan liikaa aikaa internetissä, koska ekoista tuttikynttilöistä tuli mieleen anaalitapit....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut eiks se olekin tässä tapauksessa vain lisäarvo?

   Poista
 13. Wau miten hienoja! Oot kyllä ihmeellinen ideanikkari!

  VastaaPoista
 14. Älkää nyt kynttilän tekoon hassatko hyviä spärdäreitä! Niitä voi käyttää muottina, kun tekee saippuaa. Olen kokeillut. Ei ole niin väliä sitten, pysyykö valmis tuote pystyssä. Muistaakseni lopputulos muistutti semmoista maustevoipötköä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks jotenkin kortsuun valettu saippua kuulostaa vielä härskimmältä kuin kynttilä :D

   Poista
 15. Tuli vaan mieleen noista kortsukynttilöistä ne sellaset tee-se-itse pakkaukset joilla voi tehdä omasta tai kaverin kyrvästä näköispatsaan tai dildon tms. Et jos tekis ensiks sellanen muotin ja siihen sit valaiski kynttilän? Tai miksei saippuanki ;) Jatkokehittely on aina paikallaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi ihan sama mielessä silloin suunnitteluvaiheessa!!! Mutta oisi ehkä vaatinut vähän liian paljon panostusta tätä blogia varten mutta kieltämättä sellainen olisi ihan sikahieno! Miks just heittää muottia hukkaan jos siitä voi vielä tehdä kynttilöitä ja saippuoita. Kunhan ei vaan sit eksy se saippua väärään paikkaan ettei tule hiivatulehdusta 8D

   Poista
 16. Minusta yllä oleva kynttiläkokoelma olisi oikein hyvä setti villille ja vapaalle ystävälle joululahajaksi yhtenä kokonaisuutena! Väkevät ja lantringit kertovat alakuillasta ja tuttipullokynttilät puolestaan muistuttavat siitä, mikä saattanee olla seuraus hauskasta illasta. On siis hyvä muistaa kortsu!

  VastaaPoista
 17. Aivan huippuja...ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, ite "varpunen jouluaamuna" ;DDDD

  VastaaPoista
 18. Kondomiin valettu kynttilä? :D Ei oo totta, toi on ihan huippu!

  VastaaPoista
 19. Rauhankyyhky on hän. Tuo jälkimmäinen. Kaunista.

  VastaaPoista
 20. Ei perhana! :DD Olis tutulla valmistujaiset ja joulukin on tulossa.. Pitäisköhän lisätä lahjaan vielä itse tehtyjä kynttilöitä ;D Toi lantrinkisetti on kyllä ihan huikean hieno! Kuin myös noi muut! ;D

  VastaaPoista