tiistai 13. marraskuuta 2012

Ei itkeä saa, ei meluta saa



Valittajat huomio! Huomatkaa tissit ja viinapullo, kyseessä ovat siis täysi-ikäiset kinastelijat.

76 kommenttia:

  1. Eiks tää nyt oo vähän liikaa :'D

    VastaaPoista
  2. Ei tällaista, kiitos. Överit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Mulla on kieroutunut huumorintaju ja tykkään roiseistakin jutuista. Musta huumori ja ironia iskee kympillä, mutta tää ei iskenyt sitten yhtään. Tuli just sellanen fiilis, että nyt meni överiks superhauska blogi.

      Poista
    2. Koska ette perustelleet tarpeeksi hyvin (tai siis ollenkaan), missä kohti ja miksi mentiin yli, niin en ajatellut rajoittaa mun juttujani jatkossakaan tässä blogissa :) Ei voi mitään jos kaikki ei tykkää kaikkien jutuista :)

      Poista
    3. Niin ja siis koska en koe tätä itse ketään suoraan loukkaavana tms moraalittomana. Niin en tunne pistoa sydämessäni.

      Poista
    4. Aikuinen tumputtamassa ikkunan takana kun lapset leikkii. Tarviiko siinä sen kummempia perusteluita. Kukkahattutätiä musta ei saa tekemälläkään. Tää vaan oli mauton juttu.

      Poista
    5. Noi on kyl aikuisia jotka tos tappelee. Huomaatko, tol punapäisel on rinnat...

      Poista
    6. Pakollinen joulu on ollut tähänkin asti hyvin K-18 -henkinen joten lapsiin kohdistuvaa epämoraalista läppää täältä ei ole löytynyt. Tämä vitsi on ihan perus kaksimielistä settiä eikä kuvan henkilöt ole lapsia vaan AIKUISIA IHMISIÄ JOTKA KÄNNIPÄISSÄÄN TAPPELEVAT! Vaikka tietenkin perheväkivalta on tietysti sekin hyvin surullinen asia. Ja jos ette ole huomanneet niin tämä blogi on överi. Tämä on nimenomaan överi joulublogi.

      Poista
    7. No ei se tätä silti sen paremmaks muuta. Mauton anyway. Ehkä osasyy fiilikseen oli se, että tätä blogia tulee katsomaan aina suurin odotuksin kun jutut on olleet niin loistavia ja sit täällä odottaakin tällanen WTF-fiiliksen aikaan saava kuva.

      Poista
    8. Kannattaa tottua siihen että täällä voi olla myös jatkossa WTF:ää.

      Poista
  3. Vessapaperihylsyaskarteluvinkki (ja sanahirviö)

    Tein kerran perhosen tyhjästä hylsystä ja pikkuhousunsuojan takaosasta. Siitä tuli perhonen, mutta näin joulun aikaan enkeli. Ideaa saa kokeilla.

    - Pöllö

    VastaaPoista
  4. Menkää kukkahatut lukemaan muuta blogia!
    Antaa tulla vaan, vaikka ikkunan taa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiinsa näin, tää on teidän blogi ja tänne saatte laittaa just semmoista kamaa kun lystää. Jos muita harmittaa, niin kipin kapin Martha Stewartin sivuille.
      Eikä tää nyt täysillä minuunkaan kolahtanut, mutta ei silti tuu mieleen parkua siitä, kun ei tää blogi mun ole. Nih. Antaa palaa vaan.
      - Mari

      Poista
  5. Mäki oon kyl samaa mielt ,et meni ihan ohi mun huumorista nii etten nähnykky punaset takavalot...Tästäkin jutust ois oikeesti saanu jopa hauskan.Mun mielest tää on vaa jtn niin ällöö...Vaik mul onkin kiero huumorintaju ja mottona et monipuolisesti aattelevalla on hauskempaa... Mut toivottavasti vaan ei tollassia ''tonttuja'' tuu sinne ikkunan taa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa kiva nähdä, miten saisit samasta aiheesta hauskan jutun aikaseksi, mikä ei mitenkään ois "ällö" :D

      Poista
  6. huonolla tavalla huono

    VastaaPoista
  7. Oonko mä ainut kuka nauro? :DD Arvasin heti kuka teistä tän oli tehny :D Ehkä nää muut anonyymit ei oo vielä nähny niitä punanen tee ja lucia-neito (vai mikä se oli) videoita?! hihi :)

    VastaaPoista
  8. Ahaha, vähä hyvä! Ollaan joskus kaveriporukalla muutenki naureskeltu noille sanoille!
    Että pipot nyt vähä löysemmälle sitten niin siellä.:D

    - Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta noi lyriikat oikein huus sitä että jonkun on tehtävä toi kuva :D Salee joku on tehnyki jo tätä ennen!

      Poista
  9. Ei riitä! Överimpää ja heti!

    Kuka ihmeen töhö viitsii tulla pilaamaan vapaaehtoisten blogintekijöiden fiiliksiä heidän omaan blogiinsa. :D Mänkee itseenne tai mänkee muualle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon pahoillani, en tiennyt että tää on niitä blogeja joihin saa antaa vaan positiivista palautetta :)

      Poista
    2. Saa toki antaa, tuli vaan vähän sellane olo noista joistaki kommenteista et ihanku blogin kirjoittaja(t) ois jotenki pettäny lukijansa tuottamalla heidän mielestään huonon postauksen :D

      Poista
    3. En usko, että negatiivinen palaute sinällään kirjoittajia harmittaa, mutta käykääs nyt lukemassa, mitä ootte kirjoittanu: "voi yäk, ei oo kiva, ihan mauton, odotin parempaa" ja sitten hirmuiset itsekehut omasta huumorintajuisuudesta päälle. :D Ja toki niinkin saa kirjoittaa ihan rauhassa (onhan ne kommentit täällä julkaistu), mutta ei kyllä kannata ihmetellä, jos sitä pidetään huonona käytöksenä.

      Toisinaan on hankala hahmottaa, miten netissä ollaan kohtelias. Tässäpä vinkki: ihan samalla lailla kuin livenäkin. Kuvitteles, että joku kaveriporukka tekee huvikseen käsitöitä, vitsejä tai vaikkapa taidetta ja päättää antaa ihmisten vapaasti ja ilmaiseksi kulkea niitä katsomassa vaikkapa kotonaan. Osoite jakoon vaan. Kuinka moni menisi paikanpäälle, huomaisi yhden työn, josta ei pidä, ja kävisi sen tekijälle tokaisemassa, että onpas paska ja tosi huonoa huumoria? Ja sitten muut vielä tulee vaakkumaan viereen, että samaa mieltä, en tykkää. Jos sen sijaan olisi joku hyvä peruste loukkaantua jostain vaikkapa rasistisesta vitsistä, niin kyllä kai siitä voisi käydä protestoimassa. En kyllä mitenkään näe, että tässä olisi ollut kyse moisesta tilanteesta.

      Uskoisin tosin, että tämän blogin kirjoittajat saavat paheksuvista kommenteista oikeutetusti vain lisää vettä myllyyn. Kyllähän tämmöisessä blogissa taitaa olla provosointi ihan tarkoituksenakin. :) Hyvähyvä, fingerporilainen sisältö passaa tänne mainiosti!

      Poista
  10. saako tulostaa ja lähettaa postikorttina kaikille sukulaisille ja tutuille ja kumminkaimoille? :D

    VastaaPoista
  11. Mun ensireaktio oli ainakin, et OHO! Sit tuli hörönaurut. Ja sitten tuli mieleen, että saaks tälle ees nauraa... Nauroin silti! :D Eihän tässä kenellekään naurettu, mielleyhtymälle laulun sanoista vaan. En tosin ehkä enää ikinä pysty kuuntelemaan kyseistä laulua repeilemättä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, tuo laulu on nyt "pilalla" ikuisesti :D

      Poista
  12. Ihme kukkahattunyymejä taas liikkeellä. Mun mielestä tää oli aivan mahtava! Ei tullut mieleenkään että joku vois tästä loukkaantua, yllätyin kun avasin kommentit. Huhhuh. :D Mutta toi kuva naurattaa edelleen! :D

    VastaaPoista
  13. No siis kun te nyt teette sisältöö tänne niin ette kyl voi vaatia, että vaan saman maun porukka kommentoi. Eikö vois suhtautua kieli poskessa sit kaikkiin kommentteihin jos kerran niin v...n kieli poskessa tätä teettekin. Niinku huumorilla. Vai loppuuko se heti kun joku kyseenalaistaa? Tehän just ammennatte siitä et kys.alaistatte koko joulun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhtaudun nyt kieli poskessa ja vastaan että:

      Joo, heh ;D ;D ;D ;D

      Poista
    2. Huomattavasti parempi, hyvä norsis. Tai hei, ehkä tää blogi tekeekin sen mitä työnimi lupaili, paskan joulun... Siirryn sun toisen toisen blogin lukijaksi. pitäkää te hauskaa joo.

      Poista
    3. Niin siis tän blogin nimi on Pakollinen joulu. Mut veikkaan et se ei kuitenkaan tarkota et just sun ois pakko lukee. Yhyy byhyy. Suosittelen että mielensäpahoittajat painuu mielellään johonkin kauas pois, tässä blogissa on kuitenkin julkaistu kuvia esim. kondomiin valetuista kynttilöistä. Sit hirvee itku näin ilmiselvästä vitsistä :D

      En tajua miten te valittajat jaksatte itteenne.

      Poista
  14. Arrrrvasin että tää herättää suuria tunteita!! :--D Tää on hauska ja hauskasti piirrettykin. Ja tosiaan aikuiset ihmisethän tossa kinastelee, joten ei voi mitään OMG, LAPSI RAUKAT -juttuakaan vetää tähän.

    VastaaPoista
  15. Haha, mä kans arvasin HETI kuka tän postauksen takana oli :D Kiitti tästä "HAHHAHAHAAA!! :'''D .....ewww! D: ..hehehe x) -hetkestä ♥

    VastaaPoista
  16. No voi, en miekään innostunut postauksesta. Jos saa postauksia kiitellä perusteellisesti, saanee myös paheksua yhtä perusteellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole yhtäkään kommenttia jätetty julkaisematta eikä kenellekään paheksujalle haistateltu joten en kyllä näe mitään ongelmaa tässä.

      Poista
  17. Vähän vielä glitteriä tonttukuvaan niin voi että! :'D niin huono että on jo aivan loistava? ;D käkäkäkä

    VastaaPoista
  18. Reps :D Mun täytyy myöntää että en edes kiinnittänyt huomiota ketkä siellä mekasti ja tappeli, keskityin vaan siihen kakkoskuvaan ja oivaltavaan tulkintaan. Oon varmaan jonkun mielestä joku pedofiili kun en heti ajatellut miten arvelluttavaa tää jonkun mielestä vois olla...

    VastaaPoista
  19. No juu :). Itsehän lensin pihalle paikallisen taideyhdistyksen näyttelystä, kun tarjosin näytteille TUPAKOIVAA miestä öljyväreissä. Se ei sopinut olleskaan, ei! Kun kuulemma lapset voivat saada VAIKUTTEITA siitä tupakoinnista.

    Anna mun kaikki kestää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tupakoiva mies öljyväreissä!! Nyt menit liian pitkälle! Eihän sellaista voi suvaita. Mitenkään.

      :D

      Poista
  20. Haha. Mä vaan mietin, että mikä ihmeen juju tässä on, kun tonttu osoittelee väkivaltaisen pariskunnan ikkunan takana taskulampulla! :D :D Voi elämä :D

    Ja mitä kriittiseen palautteeseen tulee, se on blogimaailmassa useimmiten enemmänkin vakio kuin poikkeus. Ei kannata kamalasti noteerata, vaan jatkaa omaa linjaa. Lukijat muokkautuvat sitten sen mukaan -osa lähtee pois, osa jää ja pidot paranee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa toi ukko toi Tullessaan valon pimeään :D

      Poista
  21. No sitä varmasti! Ja siitä pääsemmekin seuraavaan joululauluun: "Valkeaa täynnä on maa"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sen jälkeen "kilisee kilisee kulkunen..." :D onhan näitä.

      Poista
  22. Eka olin että hyi elämä mikä kuva, sitten tajusin mikä jutun juoni oli ja jatkan käkättelyä edeleen... en ole ite tajunnut sanojen toista merkitystä, opettavainen kuva siis!

    VastaaPoista
  23. Tästä "sisällöstä" blogillenne tunnustus, pokatkaa jos huvittaa.

    VastaaPoista
  24. WAT. Miten joku voi vetää hernepurkin nenään tästä postauksesta? Avasivatko he kenties internetin ensimmäistä kertaa? Anteeksi, mieltymyksethän ovat tietysti jokaisen oma asia. (Piirretty pippeli, höhöhöhö!)

    Eka ajatus, mikä mulle tuli tästä (heti höhöttämisen jälkeen) oli: pakko pistää linkki miehelle!!! Kyllä, ihan avioliittomme sisällä tällaisista mauttomuuksista nautimme.

    Älkää jatkossakaan suodattako mitään. Kiitos parhaista övereistä.


    -Pippuriina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä tästä ku Pippuriina! :)

      ps. mäkin linkkasin miehelle! :D

      Poista
  25. Olipas vähän Fingerpori-henkinen tulkinta,mutta tätä ei ehkä Hesarissa julkaistaisi... Ja tiedänpähän etten ole ainoa jolla on monimielinen huumorintaju ;P

    VastaaPoista
  26. Tämän (villapipo-tms.)tädin piti lukea kommentit ennen kuin tajusi, mitä kuva esitti...:) Ei ihan mun juttu, mutta luukkuja on niin monenlaisia! Vastuu AINA lukijalla, eiks vaan???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos mennään räikeesti vaikka rasismin puolelle niin silloin voidaan kyl pistää kirjottajaki varmaan vastuuseen :)

      Poista
  27. Vähän tuli kyllä paha mieli. Tonttuparka, eikö ole löytänyt kotiin hyvää dominaa kun tarvii haahuilla ulkona pakkasessa toivoen osuvansa perheriidan kohdalle? Ei tunnu kovin ideaalilta elämältä (vaikka huvinsa kullakin, tietysti, ja onhan Suomi tuhansien surullisten laulujen maa jossa tontullakin tirkisteltävää riittää, mutta silti). En tunne joululauluja kovin hyvin, mutta mahtaisikohan löytyä joku jatko-osaksi sopiva säepari, jonka kautta tonttukin saisi itsellensä ihan oman alistajan? Varmasti toisi joulumieltä monelle se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai voihan ton nähä silleenki et toi ukko on saanu just himokkaan tekstarin rakkaaltaan ja se on päättäny vaan tyhjentää lastinsa tohon himoissaan. Ettei se periaatteessa runkkaa siks, että sitä kiihottaa toi ikkunan takana samaan aikaan käytävä tappelu.

      Poista
  28. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Paras ikinä. Kiitos Peps!

    VastaaPoista
  29. Vau, oon tosi vaikuttunut tämän taidepläjäyksen vaikutuksesta kansan syviin riveihin, että jollakin yllä kommentoineella meni ihan joulu pilalle. Voi vittu, vau!

    VastaaPoista
  30. Me yllä kommentoineet"valittajat" ollaan jo aikoja sitte päässeet yli tästä jutusta. Etteks te ole? Tuntuu kummalta, kun vielä vaan pönkitätte bloginpitäjän itsetuntoa.. Mut kukin tavallaan. Uusia postauksia tuli jo! Hyvää joulua kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut ei ehkä lue postauksia joka päivä ja kommentoi hieman jälkikäteen. Mutta se ei sun mielestä ilmeisesti ole sallittua. :D

      Poista
  31. Ensin kyllä katoin, että wtf? Tossa noi kersat riitelee ja joku tonttuilee ikkunan takana, ei siis ikinä näin vaikka kuinka mustaa huumoria olisikin! Ja onneksi (kiitos siitä) Meikäläisiä varten oli alareunassa teksinpätkä selventämässä, että ovat aikuisia eikä lapsia! Tätä kun en ainakaan minä alkuhämmennyksessä huomannut :)

    Mietin myös samaa kuin yksi aiempi kommentoija, että ensin ihmiset haukkuu lyttyyn ja sitten kehuu omaa huumoriaan. Ehkei se oma huumori ole sittenkään NIIN suuri ja musta, että siitä kannattaa erityisesti mainita.

    Vaikka riimeistä johtuen juuri tuo ikkunan taus on valittuna, mutta mä jäin silti miettimään sitä, että miksi tuon tontun pitää tonttuilla juuri tuolla riitelevien aikuisten ikkunan takana? Taitaa sen huumori olla synkkääkin joulua synkempi ja mustaa huumoria mustempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voishan se periaatteessa tulla minkä tahansa muunkin ikkunan takana. Ja voihan olla ettei se edes kiihkoissaan huomaa tota riitelevää pariskuntaa! :D

      Poista
  32. Mietin että miten voi sama vuorimaisema näkyä sekä sisällä että ulkona, sitte koin ahaa-elämyksen. Ne oliki verhot..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. He, mä mietin samaa tosta vuoresta :) Empä tajunnu et on verhot!

      Poista
  33. Loistavaa! (Överit on paremmat ku vajarit, vai miten se meni.) :D

    Onpa mukavaa tietää etten ole ainoa jolla joululaulut aiheuttavat lapsille sopimattomia assosiaatioita. Ihan oikeasti häiritsevä on mielestäni muuten vallan hienon Tonttu-laulun yksi säkeistö:

    Puikkii ukko jo tupahan,
    siellä on isäntäväki,
    tontulle arvoa antavan
    näiden jo aikaa näki;
    varpain hiipivi lasten luo,
    nähdäkseen sulot pienet nuo,
    ken sitä kummeksis juuri:
    hälle se riemu on suuri.

    Hyyyyyyyi! :P

    VastaaPoista
  34. Mummielestä tässä on ihan yhteiskunnallista sanomaa nimenomaan pakollisen joulun hengessä. Jouluna ei saisi itkeä eikä meluta, pitäisi vaan pingottaa hymy naamalla anopin seurassa ja ilahtua paskoista lahjoista. Että onko se sitten ihme jos päädytään tuohon vasemmanpuoleiseen tilanteeseen?

    Oikeanpuoleinen kuva taas on vähän surullinen, koska jouluhan on perhejuhla ja sitä on yhdessä vietettävä. Että mitä sitten jos pukilla ei himassa odota kuin jääkaapin valo? Jostainhan sitä on ihmisen lämpöä etsittävä.

    Tässä tämmönen viiden pennin kuva-analyysi, vassokuu. :)

    VastaaPoista
  35. Veikkaan, että kukkahattutätylit eivät ymmärtäneet tätä pointtia, ja siksi pitävät tätä niin hirveenä, ällönä, törkeenä. Fingerpori kun on mun lempparisarjis, niin uppos heti myös tämä :D Lisää vaan!
    Hyvää joulun odotusta kaikille, kulkuset jo kilisee ja joulupukki tulee kohta! Ja kiitos mahtavasta blogista! T.Ansku

    VastaaPoista
  36. Mainittakoon, että olisin nauranut vaikka ikkunan takana lapsia olisi ollutkin.
    Keep up the good work!

    VastaaPoista
  37. Hahah just hauskaa läppää ja paras blogi mihin olen aioikin törmännyt! :D ja tosiaan onko oikeastikin pakko ihmisten lukea jotain sellaista mistä ei pidä! ;) Sana on toki vapaa, mutta ihan oikeastikin heeeeej! :D

    VastaaPoista