maanantai 26. marraskuuta 2012

Lahjavinkit: kuiva-aineseos

Kaunis ja tarpeellinen joululahja joka sisältää tarvittavat aineet johonkin leivonnaiseen. Itse valitsin jouluisan taatelikakun. Lahjan saaja voi nauttia kauniista purkista kunnes makeannälkä yllättää ja silloin on tarvikkeet valmiina käden ulottuvilla! Näppärää, käytännöllistä, ihanaa!



50 kommenttia:

  1. miksi mä ymmärrän tuon niin että tuo purkki sisältää vaan vehnäjauhoa, vai onko mulla vaan pitkät piuhat tänä aamuna :D

    VastaaPoista
  2. HAHHHHHHAHHHHAHHA!!! Loistava :D :D :D Osui ja upposi.

    VastaaPoista
  3. Ja pst. Voisko teille esittää ihan asiallisen toiveen? Ottaisitte pois tuon epämääräisten numeroiden ja kirjainten selvennyksen tässä kommentointivaiheessa!! Olen niin kone, etten ikinä tunnista niitä kirjaimia kerralla. Yleensä en edes toisella....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän pystyy vaihtamaan kunnes tulee sellainen mistä saa selvää. Mä en halua poistaa sitä, ei ole niin vaivalloinen käyttää hyötyynsä nähden.

      Poista
  4. Maanantai-aamun hihitykset - aivan paras, tätä kyllä aion hyödyntää!

    Nyt havainnollistit sen, mitä olen näistä "tee-itse-tässä-aineet" -seoksista miettinyt, että onko tosiaan kiva saada purkki erilaisia jauho/jauhontyyppisiä juttuja lahjaksi... ehkä vika on minussa. :D

    No mut purkki ainaskin on oikeasti kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ne on kyllä ihan hauskoja mutta oli vaan ihan pakko päästä tekeen tällainen versio!!! :D

      Poista
  5. No nyt oli loisto idea. Alankin heti askartelemaan näitä. \o/

    VastaaPoista
  6. Kesti hetken tajuta tämän pointti. Nyt naurattaa :D

    VastaaPoista
  7. Hieno idea! Voi antaa pariinkin kakkuun ainekset samalle vastaanottajalle.

    Ja nolona tunnustan, että en ole koskaan tajunnut, mihin noita isoja pussinsulkijoita käytetään. Nyt syntyi tarve! Loppuu makaroonien kieriskely hyllyillä. Kiitos tästä tahattomasta vinkistä. :)

    Minäkään en meinaa saada niistä kirotuista koneenestokirjaimista selvää. Kokeilkaapa sitä puhuttua versiota. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, toi on tosi monikäyttöinen lahja kun siitä voi tehdä mitä vaan!

      Ja noi pussinsulkijat on ihan ykkösiä! Enää ei vois elää ilman :D

      Poista
    2. hah, oli pakko kommentoida et voin kokeilla sitä ääniversioo :--D tää on kyllä paras blogi ikinä!

      Poista
  8. vinkki! ostakaapa talven juhlat-lehti (ite sain sen kun ostin olivia-lehden, tuli kaupan päälle) Siellä on hyviä ideoita toteutettavaksi kuten esimerkiksi hyasintti kahvipussissa! Sen tahtoisin ehdottomasti nähdä teidän toteuttamana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ostanut varmaan kaikki joululehdet paitsi tota!!! Joten pitänee harkita siis että tsekkais senkin tarjonnan ;D Jotain hyasinttijuttua taitaa kyllä olla tulossa muutenkin ;)

      Poista
    2. Joo kannattaa hankkia! Siinä lehdesä on vieläpäihan kannesa innokkaasti mainostettu että "295 IDEAA HAUSKAAN JOULUUN" :D

      Poista
    3. En vielä ole ehtinyt lehtiostoksille mutta jo pelkästä mielikuvasta sain mielettömän hienon hyasintti-idean!!! Pitänee vaan ehtiä kuvaamaan se, hihi :)

      Poista
  9. Aika reilu lahja! :D Antaa pelkkää vehnäjauhoo :D Vois ite kehitellä semmosen että siellä olis kaikki kuivat aineet sekasin ja sit pitäis lisätä vaan neste ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No shiiiiiiiiit. Ootko internetissä käynyt viime aikoina?

      Mitä ihme jengiä täällä on liikkeellä kun parodia viuhuu ohi? :D Musta tää oli ihan loistoläppä, tuo lisää-vain-vesi-ja-kananmunat-ja-kaikki-muu-ainespurkki on niin nähty. Tavallaan hauska ideana, mutta ois hieman kynyä saada sellainen lahjaksi! :D Mulle tulee ainakin olo, että tekijä on halunnut antaa ah niin ihcun itsetehdyn lahjan, mutta ei oo sit viitsinyt nähdä vaivaa sen enempää kuin googlettaa "vuoden yleisimmät joululahjat"-listan.

      Poista
    2. Kuten anonyymi tuossa jo kertoi niin sellaisen itsetehdyt "lisää vain vesi, rasvat ja kananmunat" -kuiva-aineseospurkit ovat keikkuneen kaikissa joululehdissä ja lahjaideasivustoilla jo muutaman vuoden! Tää oli olevinaan siitä sellainen huumoriversio. Vaikea laji.

      Poista
    3. No siis mun mielestä tää oli oikein onnistunut läppä. :D

      Ehkä tää teidän blogi on vähän kuin Fingerpori, pitää tuntea kunnolla viitekehys (tässä tapauksessa superihku kotoilu-jouluhössötys sekä mainitunteemaiset blogit) että vitsit toimii. Ja pitää kyetä vähän nauramaan niille hyväntahtoisille mutta hirveille idoille, myös omilleen. X)

      Poista
    4. Niinhän tää on, silloin kun näitä juttuja ideoitiin, ei tullut pieneen mieleenkään että tästä paisuisi tällainen koko kansan joulublogi. Siksi jotkut jutut saattaa mennä ohi jos ei ole perehtynyt kyseiseen alakulttuuriin.

      Poista
  10. Kiitos tämän päivän nauruista :-)
    -Piipa

    VastaaPoista
  11. Loistavaa! Mullakin kesti hetken, ennenkuin oivalsin, kuinka hieno idea :) Hetken jo pelkäsin, että tämä oli ihan vakavasti otettava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on "pilaversio" niistä "oikeista" tällaisista mitä kaikki joululehdet on täynnä.

      Poista
  12. Mikä on pussinsulkijakuvan pointti? Ei auennut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tossa on hylly välis. Pussinsulkijapussi on alahyllyllä ja toi ruma lahjapurkki ylähyllyllä. Pointti on se että se purkki on siellä kaapissa, ei sen kummempaa.

      Poista
  13. tää kyl meni osittain pilalle ku toi purkki on nii hieno. olis pistäny suotraan siinä jauhojen omassa pussissa-mieluusti tietenkin jo avattuna(ja muutaman kuukauden vanhentuneena)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oikeesti yritin tehdä ihan helvetin ruman purkin ja mielestäni jopa onnistuin siinä mut ilmeisesti en ;D

      Poista
  14. Tääkin täti sai tankata muutaman kerran, ennen kuin upposi :) mutta upposi sentään ennen kommenttien lukemista :D Hyvä, ettei ihan heti aukene, täytyy vähän pyöritellä aivonystyröitä! Kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitänyt laittaa varmaan esimerkkikuvia niistä alkuperäisistä mutta jotenkin oletin että kaikki tietäs noi jo :D

      Poista
  15. Mä luulin hetken että sä olet ruvennut asialiseksi, ja pelästyin! (kunnes tajusin) Nauroin ihan kippurassa, tää oli hyvä! Tää on just näitä blogeja, joiden kohdalla voi laulaa "oi jospa oisin saannut olla mukana"!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no ei täällä asiallisia ole, no okei, muutama lipsahdus on tainnut vahingossa käydä asiallisuuden puolelle mutta nou hätä, tää oli ihan paska lahjaidea ;D

      Poista
  16. Tää on huibu! Oikein taatelikakku MIX. :-):-):-) ja tuo teksti, kaikki muut mitä tarvitset paitsi.. Haahhahhha! Ja vaaleansininen nauha purkin ympärillä sointu kivasti oranssiin tiivisteeseen,mikä joulufiilis!

    VastaaPoista
  17. Ei saatana :D Putoan tuolilta kohta!

    Tuli vielä mieleen, kun yhtenä aamuna mies meni kerrankin hyvää hyvyyttään väsäämään mulle aamupalaleipää ja kun sain leivän eteeni, kiitollisena huomautin heti ensimmäisenä, että tässä ei ole juustoa. "No mutta se olikin sellainen LISÄÄ VAIN JUUSTO-leipä!" mies meinasi. Ihan hyvä seivaus.

    VastaaPoista
  18. Tämä on aivan loistava. :D Voisin jopa oikeasti antaa jollekin leivontaharrastajalle lahjaksi...

    VastaaPoista
  19. Tää oli paras tähän mennessä! Ihan lois-ta-va!!!!! AH!

    VastaaPoista
  20. No siis tää on ihan mahtava ja päätin, että teen OIKEESTI tollasen lahjaksi henkilölle, joka osaa moista arvostaa!! :DD Kiitos tuosta, meni idea varkauteen! :)

    VastaaPoista