perjantai 23. marraskuuta 2012

Ruoka ja juoma: Pätkisomenat, älä kokeile, on pahaa










Villi veikkaukseni on että matalan pH:n hedelmä reagoi pahanmakuisesti Pätkiksen maun kanssa. Mutta  pitihän sitä kokeilla koska omenapora ja pätkikset vaikutti niin hienolta idealta!

18 kommenttia:

  1. Ei se maku, vaan ulkonäkö!

    Voihan sen jättää myös tuohon sputnik-vaiheeseen ja ripustaa joulukuuseen koristeeksi.

    VastaaPoista
  2. yäääh! :DD

    (Voiko tähän muuta edes sanoa? ;D)

    VastaaPoista
  3. Yäk. Voin kuvitella, miltä tuo maistui. Kokeiltiin kerran metsäretkellä kaikenlaisia hedelmiä tumman suklaan kanssa. Voiton vei mandariini, joka juuri hiillokselta nostettuna tuoksui Fazerin Fazerina-suklaalta, mutta maistajan mielestä maistui munakoisolta. En tiedä miten minä olisin sen maun kokenut, koska en allergian takia päässyt "herkkua" maistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttua!!! :D Metsäretkillä ja partioleireillä hyväksi on havaittu banaani+suklaa ja säilykepersikka+suklaa mutta missään nimessä ei ikinä kannata sitä mandariinia sinne nuotioon tunkea, IHAN KAUHEETA! :D :D :D Ja ei toi omenakaan tosiaan ihan toiminu, voi tietty olla että toimis normisuklaan kanssa eikä tollasen "maustetun" kuten Pätkis. Mut taidetaan pysyä jatkossa silti banaaneissa ja säilykepersikoissa ;D

      Poista
    2. Säilykepersikoita? Tää on mulle ihan uus juttu!

      Poista
    3. Joo! Säilykepersikanpuolikkaan siihen koloon pari palaa suklaata, foliokääre ja grilliin/nuotioon/uuniin tms niin on oikeesti tositosi hyvää :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Ei kannata ulkonäön perusteella olla ennakkoluuloinen ruuan suhteen ;D Mut joo, tässä tapauksessa näyttää paremmalta kuin maistuu.

      Poista
  5. Takuulla hyvää raakana!Pakko varmaan kokeilla;)

    VastaaPoista
  6. Kun kerran uunipäärynä ja kasin jälkeen on hyvä yhdistelmä, uskon että pätkis ja uunipäärynä on myös.

    VastaaPoista
  7. Kokeilitko "raakana" siis ei uunissa???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista koska tää on siinä mielessä huijauspostaus että näitä omenoita tehtiin (ja nämä kuvat otettiin) jouluna 2008 ;D ;D ;D

      Poista
  8. Tulee muuten myös niin mieleen se eräs vappurahka, jossa tapahtui ainesosien happamoituminen xD

    VastaaPoista