tiistai 4. joulukuuta 2012

Barbaranpäivän viettoa

Tänään joulukalenterista (tai siis mun tavallisesta almanakasta, koska en omista joulukalenteria) ilmeni, että nimipäivää viettää Barbara. Tästä inspiroituneena Barbara-aiheinen postaus. Itse tykkään ainakin juhlistaa vaikka vuoden jokaista nimipäivää keksimällä nimistä jonkun juhlan aiheen, jos on tylsää. Nyt varsinkin joulukuussa, kun ihmisillä on kaikenlaisia joulukalentereja, mä oon kirjottanu jokasen päivän kohdalle jotain, jota voin juhlistaa. Jaan tässä teidänkin kanssa pari vinkkii, jos joku yhtä ankee ihminen kuin mä sattuu lukemaan tätä :D

Tänään voi viihdyttää itteään kattomalla tän pätkän elokuvasta Hard Ticket To Hawaii (1987), jossa Ronn Moss, eli sittemmin Ridge Forresterina tunnettu näyttelijä ampuu singolla lentävää pumpattavaa barbaraa:
Vanhemmat lukijat ehkä muistaa 90-luvun alkupuolella MTV:llä pyörineen californialaisen rock-bändin Ugly Kid Joen musiikkivideon, jossa bändi soittaa rannalla ja meiningissä on mukana myös pumpattava barbara, jälleen lentävä sellainen:
Barbaranpäivää voi viettää myös muiden kuin seksinukkejen parissa. Esimerkiksi katsomalla Barbarella-elokuvan vuodelta 1968, pääosassa Jane Fonda. Elokuva löytyy näköjään myös kokonaisena youtubesta, mutta en tiiä onko luvallista linkittää se tähän, siks pelkkä traileri:Tässä mun nimipäivien juhlimistavassa on se hienous, että lähes kaikki käy, kunhan se on jotenkin inspiroitunut juhlittavasta nimestä. Siksi Barbaranpäivää voi kunniakkaasti viettää myös kuuntelemalla Barbra Streisandia tai katsomalla Barbababa- tai Babarpiirrettyjä.


Oon jo merkinnyt kalenteriin huomiselle Selmanpäivälle muistukseksi kattoo tää kaheksankytluvulta oleva hämmentävä itämaishenkinen diskobiisi, jossa eurooppalaiselta näyttävä kasarimimmi Selma laulaa itämaisella nuotilla. Kieltä en tunnista, tunnistaako joku muu?

15 kommenttia:

 1. Ronn Moss ampuu singolla pumpattavaa barbaraa? :D Eih, kuka tämmöstä on keksiny kuvata? Khihi.

  VastaaPoista
 2. Sulta puuttuu tästä akuutisti tämä: http://www.youtube.com/watch?v=jgwdpHwY4qQ
  :D

  VastaaPoista
 3. Onneksi Mossin näyttelijänura sittemmin pelastui, kun sai paikan Kaunareissa.... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kuka haluis esim näytellä toimintaelokuvassa lihaskimppua joka ampuu singolla jättiläiskäärmettä ja pumpattavaa barbaraa, jos voi sen sijaan näytellä 25 vuotta muotisuunnittelijaa joka ei koskaan käy ulkoilmassa ja joka hengailee eläkeiässä olevien vanhempiensa kanssa?

   Poista
 4. Ei helvetti Ridge, minkä teit! :DD

  VastaaPoista
 5. Voi Ringe! Aina niin tulinen! Selman biisi iski myös, eiköhän tuo arabiaa liene.:)

  VastaaPoista
 6. Täytyy vähän aiheen sivusta mainita, että sunnuntaina, eli ensimmäisenä adventtipäivänä, suorastaan odotin joulukorttia tulevaksi. Koska "Hoosianna Daavidin poika, joka tulee herran nimeen". Noh, kaikkea ei voi saada? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hemmetti! Täytyy kyllä myöntää, etten tullut...edes ajatelleeksi asiaa!

   Poista
 7. Onko Mossilla pienempi leuka tossa klipissa mitä sillä on nykyään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein nopeen haun googlel enkä löytänyt tietoa, että se ois käyny leukaleikkauksessa. Ehkä se on iän myötä kehittynyt?

   Poista
 8. Barbaranpäivän vietosta on tehtävä kansallinen perinne. Barbaran bileissä voisi järjestää ryhmäseksikutsuja tai leluesittelyjä. Näistä jälkimmäiset on jo niin nähty. Odotan ensi vuonna kutsua kunnon Barbaroihin.

  VastaaPoista
 9. "Siksi Barbaranpäivää voi kunniakkaasti viettää myös kuuntelemalla Barbra Streisandia tai katsomalla Barbababa- tai Babarpiirrettyjä." XDXD kiitos, päivän naurut!

  VastaaPoista