lauantai 15. joulukuuta 2012

Ei samettia, ei kärpännahkaa.

Onko sinulla aina jouluna vaatekriisi, mitä puettaisiin päälle? Puku vai pyjama? Kirkkomekko vai silkkiaamutakki? Ei hätää, sillä Pakollinen Joulu tarjoaa ratkaisun koko perheen vaatekriiseihin, JOULUVILLAPAIDOIN!

Tähän tarvitaan:

 • villapaita
 • koristenauhoja ja muita härpäkkeitä
 • ompelukone, nitoja tai kuumaliimaa
Ruudolf kipaisi villapaidan kirpputorilta ja koristeet kaupasta, lainasi Joulumuorin ompelukonetta ja kas tässä lopputulos. Jos ompelukonetta ei löydy, käypiä koristeiden kinnitysvaihtoehtoja ovat nitoja ja kuumaliima. Pukki vähän valitti, että paidan pohjasävy on väärä ja nauhatkin olisivat voineet olla toisen väriset joten jää nähtäväksi, kuka meidän possesta paidan jouluna ylleen kiskoo. Ruudolf kyllä lupasi maksaa Pukille kympin, mutta perskutarallaa, tyyppi on niin kermaperse ja haluaa vain punaisen samettinutun kärpännahkavuorein!8 kommenttia:

 1. okei tää oli jo vähän väkisin väännetty

  VastaaPoista
 2. Riippuen seurasta rusetit voi tietysti sijoittaa juuri nännien kohdalle ja nauhat tunkea tursuamaan kaula-aukosta, kuin Antoniuksen rintakarvat? ;D Myös koinsyömissä paidoissa nää on käteviä, saa reiät peitettyä ja sitkeät ruokatahrat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain mielikuvitus on rajana, mihin koristeita voi laittaa :) Pidemmässä villapaidassahan voi esim. kulkuset sijoittaa kriittisille kohdille :D

   Poista
 3. Huhhuh, nuista koristenauhoista vois miltei tehdä vaikka jotku kivat biksut jouluiselle etelänlomalle! Aika kaunis luomus <3
  http://inthispartoftown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja koristeruusukkeista sais kivat yksityiskohdat biksuihin ;D

   Poista