lauantai 1. joulukuuta 2012

Lehtikatsauksia

Tässä nyt on muutamastakin lehdestä jotain koottuna.

Katsokaas tätä kivaa kuusta mikä muodustuu pipareista huokoista betoniseinää vasten. Jostain syystä tästä tulee mieleen erään terveysaseman tiiliseinäinen odotusaula jossa jokaisen tuolin yläpuolella on tiiliin imeytynyt rasvainen pään kuva. Ja veikatkaa kumpi on rasvaisempi, keskivertoihmisen tukka vaiko piparit? Niinpä. No mutta, joulu joka päivä, piparinkuvat ikuisesti imeytyneet seinään jne.


Ja sitten nämä aivan käsittämättömän kuusenkorvikeviritelmät!


Jos tolle linjalle lähdetään niin minä heitän vielä helpomman vaihtoehdon: kolmijalka. Se on siinä. Pallot vaan roikkumaan ja sitten piirileikkiä "kuusen" ympärille.


Toinen klassisen kaunis ja todella helppotekoinen feikkikuusi muodustuu henkareista. Tuohon vielä joku valosarja ympärille niin on kyllä nätti! Itse en jaksanut vaivautua.Viimeiseksi vielä todellista joulun taikaa. Hirvellä on poron sarvet! (Tai ainakin mun silmään näyttää siltä mutta valmistaudun jo henkisesti anonyymien dissaukseen siitä että kyllä ne on hirven sarvet ja mä en vaan osaa biologiaa) Voihan tietty olla että tuo on ruotsalainen hirvi, ruotsalainen lehti kun on kyseessä. Ehkä niillä on erilaiset sarvet kuin täkäläisillä.

17 kommenttia:

 1. Kolmijalkakuusi on ideana mahtava! Pitänee ehkä itse melkein toteuttaa se :D

  VastaaPoista
 2. Ja täältä upeat jouluvalovinkit... http://www.iltalehti.fi/piha/201211300143004_ph.shtml

  VastaaPoista
 3. Henkarikuusi ei ois ees paha. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä nuo on poron sarvet. Hirvellä on ihan erilaiset sarvet. Ainakin Suomessa.

  VastaaPoista
 5. Ha ha, noille lehden tekijöille ei tainnu tulla mieleen että rasva imeytyy seinään. Paras olis joku tapettiseinä, sitä ei ees voi yrittää pestä :)
  Voisin ottaa tuon hirven ilman sarvia tai sarvet ilman hirveä. Yhdessä ne on vähän liikaa.
  Henkarikuusi on upea.

  VastaaPoista
 6. Mä pistin kuusenkoristeeni palmuvehkan oksille! Tuli muuten ihan onnistunut lopputulos!

  VastaaPoista
 7. Norjalaiselta lehdeltä toi hirvi-pororisteymä ois ehkä mennytkin läpi, siellä kun poroista varottava liikennemerkkikin on joko erittäin masentunut poro tai jättisarvinen hirvi (tai no enhän minä tiiä mistä se varoittaa, jostain suurehkosta sorkkaeläimestä kuitenkin). Mutta joo, kiinnostais nähä se kämppä johon tuo hirvi-poroviritys uppoais, on meinaan kohtalaisen kitch molemmat installaation osat jo yksistäänkin... :D

  Mut joo, kolmijalan ympärillä tanssikaamme piirissä tänä jouluna ~~<3

  VastaaPoista
 8. Huomasin tuon saman hirvi-porokuvan :) Kaikista ihansta vinkeistä huolimatta laitan sen aidon kuusen!

  VastaaPoista
 9. Saattaa nuo olla hirven hankosarvet. Sarvia siis tosiaan on eri tyyppejä, tietoa mm. täällä http://www.rktl.fi/julkaisut/p/artikkelit/moose_antler_type_polymorphism.html

  VastaaPoista
 10. Hahahhahhhaha :D :D Hihii. Kolmijalka on nerokas. Henkarit muuten oikeasti sisustuslehtitasoa ilman sarkasmin häivää!

  VastaaPoista
 11. Kyllä bloggaaja oli oikeassa terveisin ikänsä poroalueella hirviä metsästänyt ;)

  VastaaPoista
 12. Eikä varmasti ole hankosarvet t. sama

  VastaaPoista
 13. Ei hitto että nauroin tolle lehden esittelemälle risu/keppikuuselle. OIKEESTI. Kyllä nyt ollaan niiiin modernia ja alternativeeeee! Hipsterinperkuleet :D Kolmijalkakin on hienompi..

  VastaaPoista
 14. Voisin kyllä ottaa joulukuuseksi tuon risukuusen sillä inhoan muovikuusia ja äitini allergia estää oikean kuusen sisälle tuomisen jouluina jolloin hän vieraanamme.. Itseasiassa meillä oli viime jouluna risukuusi, tosin risut oli vain tyrkätty maljakkoon eli huomattavasti tökerömpi kuin lehden kuusi.

  VastaaPoista
 15. Ehkä ihan parhaita juttuja taas. :D Täällä sitä duunari virkistyy, jos missä. Ja ihan saa ilmaiset elämää pidentävät naurut!!!

  VastaaPoista
 16. Oletkos, Norsis, suunnitellut mitään jouluista maissinaksuista? Niitä voi liimata (nehän liimautuu itsestään) ja värittää ja kaikista paras, helppo kierrättää..

  VastaaPoista
 17. Tuli tuosta kolmijalkakuusesta mieleen eräät pikkujoulut kun pojat varasti jostain kaupungin metsästä pienen kuusiparan ja mikkiteline oli ainoa edes etäisesti kuusenjalkaa muistuttava kapine pikkujoulutaloudessa. Oli muuten haastavaa saada se pysymään pystyssä!

  VastaaPoista