sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Piparia tarjolla

Tiedättehän, kuinka sushia on tapana tarjoilla alastoman vartalon päältä? Lukijamme vinkkasi, että näin joulun alla samaa tarjoiluastiaa voi käyttää muun muassa piparitarjoiluun. Pitkällisen suostuttelun jälkeen sain houkuteltua itselleni alastoman ylävartalon kuvausalustaksi, hoitakoon mielikuvituksenne loput!


9 kommenttia:

 1. Tää vois toimia myös piparitaikinalla. Onhan sushikin raakaa kalaa, niin mikä jottei raakaa piparia...? Sitä taikinaa voisi kivasti levitellä, sen syöminen vaatisi enemmän iho-suu-kontaktia ja ennen kaikkea se maistuu paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Mietin myös torttuja sekaan (luumuhilloa persvaossa?), mutta ei ollu tähän hätään semmoisia tarjolla, enkä jaksanut asioikseni lähteä kaupoille.:)

   Poista
  2. Menee nyt vähän pilkun nysväämiseksi, mutta jos puhutaan sushista, puhutaan etikalla maustetuista riisiruokalajeista joiden ei tarvitse edes liittyä kalaan kun taas ohuesti viipaloidusta raa'asta kalasta käytetään sashimi-termiä.

   Poista
  3. Totta Tommi, meille maallikoille sushi aina ehkä yhdistyy raakaan kalaan, vaikka toki niitä rullia ja nyyttejä on tullut popsittua kasvistäytteilläkin. Mutta idea varmaan avautui kaikille.:)

   Poista
  4. Kiitti Tommi, itsehän en ole koskaan sushia syönyt, vaan otin vain onkeeni Sinkkuelämää-Samanthasta, joka jossakin jaksossa levitti päälleen sushia (omien sanojensa mukaan) ja jäi odottamaan... Ei kai se sit kalaa ollut mutta mitäpä tällainen perussuomalaisruokailija siitä tietäisikään :D

   Poista
 2. Kiitos. Tuon luumuhillomielikuvan ansiosta se on jatkossa entistä vastenmielisempää. ;)

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen pääsiäishanu.

  VastaaPoista