sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Persoonalliset pakettikortit

Pakettikortit joululahjoihin askarrellaan meidän perheessä aina itse, sillä se on kiva tapa piristää ja personoida lahjapaketteja. Yksi tapa tuunata persoonalliset kortit näimme jo blogin kolmannessa postauksessa, jossa Norsis oli Tiimarin idealehden pohjalta näperrellyt kivat kortit junttikankaasta. Itse en jaksa yleensä leikata kortteja isoista askartelukartongeista, mutta homman helpottamiseen keksinkin varsin oivan niksin. Aina syksyisin voin hyvällä omatunnolla kierrellä vaatekauppoja ja ostaa kaapit täyteen uutuuksia, sillä näistä hintalapuistahan saa oivat pohjat pakettikortteihin!

Olenkin alkanut syksyisin valita enimmäkseen sellaisia vaatteita, joissa on paljon mainoslappuja. Näin säästän aikaa tylsältä leikkaamiselta. Kortin ulkonäöstä riippuen toisen puolen voi jättää koristelematta, sillä mikäpä sen hassumpi yllätys, kuin se, kun paketin avaaja kuvittelee saavansa Vero Modan valmisvaatteita ja paketissa onkin tablettitietokone tai koruja!


Jouluaskartelu ei siis aina vaadi aikaavievää reissua askartelukauppaan. Vielä ehdit siis vaateostoksille, jos haluat säästää aikaa tylsältä leikkausoperaatiolta!

p.s. Tein vain muutaman kortin, koska ei mulla ole enempää ystäviä.

7 kommenttia:

 1. Ei kai teillä nyt ala ihan oikeasti ote lipsumaan ja joulufiilis valtaamaan mielen, kun nämäkin on ihan hienoja? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan Annenkin puolesta että tämäkin juttu on ollut alkuperäisellä idealistalla jo blogin perustamispalaverissa tyyliin syyskuussa ;D

   Poista
  2. Joo ja ehkä mekin kehitytään tässä harjoitellessa!;)

   Poista
 2. Hei! Voisitte tehdä tästä inspiroituneen askartelupostauksen:

  http://9gag.com/gag/6084969

  Tämä vain siksi, että ruoalla askartelu on aina niin käytännöllistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, melkoisia! Näin jonkin kahvilan ikkunassa taannoin suklaasta tehdyn kuusen ja mietin, että saisinkohan samanlaista aikaan esim. suffeleista. Jotenkin sitten jäi toteuttamatta...:D

   Poista
 3. Oletan, että tuo parhaalle ystävälle -tagi tulee siihen mun lahjaan, mitä et muistanut hommanneesi?

  VastaaPoista