tiistai 11. joulukuuta 2012

Opettavaiset postikortit, osa 3

Vielä ehtii laittaa tulostimen laulamaan ja lähettää sukulaisille jouluisen postikortin.


9 kommenttia:

 1. Tässä teille vinkki: Mitä turhia ostaa kalliita ikkunakoristeita kun niitä voi tehdä itse! Ja turha ostaa mitään kallista Tiimarin paperia vaan teet lumihiutaleet ikkunaan erääntyneistä laskuista. Jos haluat väriä, voit käyttää kaupan joulumainoksi! Esim. k-kaupan mainokset ovat erittäin värikkäitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä! Erityisesti noista erääntyneistä laskuista tykkään.:D

   Poista
 2. tehkää semmonen joulusiivouspostaus teidän tyyliin !! onhan se kuitenkin niin että jouluna monet keskittyy enemmän esittämään sukulaisille ja itselleen eikä voi edes pyhinä hetkeks istahtaa kun pitää tiskikone tyhjentää ja punaviiniä kaatu liinalle jajajajaj... älytöntä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin meidän kämpässä riittäisi oppimateriaalia tähän hommaan, saas nähdä, saadaanko aikaiseksi!:)

   Poista
 3. Mulla olis kans joulukoristevinkki, vähän sen taannoisen sateenvarjokoristeen hengessä. Tän keksin oikeestaan ihan vahingossa. Mulla on paha tapa unohtaa pyykit päiväkausiksi telineeseen ennen kuin saan aikaiseksi viikata ne kaappiin. Sellasesta pyörivästä pikku pyykkipoikatelineestä saa persoonallisen himmelin kun ripustaa siihen pikkuhousuja kuivumaan. Jos haluaa vähän lisää joulutunnelmaa niin voi käyttää teemaan sopivia värejä kuten punaista ja vihreää. Kaunista ja käytännöllistä! Eikä tarvi viikata kaappiin kuin vasta joulun jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mähän menin heti tekeen tällasen, kiitos! Tältä päivältä puuttuikin postaus :)

   Poista
  2. Hitsi ku meillä ei ole tuollaista! Tulis vähä joulufiilistä kylppäriinkin!

   Poista
 4. Parrainta tässä on joulupukin hämmentyneen pettynyt mieliala :D

  VastaaPoista