maanantai 3. joulukuuta 2012

Jouluvarjo

Kuten kaikki kotimme nähneet ovat voineet päätellä, en tykkää heittää mitään roskiin, jos on pieninkin mahdollisuus, että tavaraa voisi joskus vielä hyödyntää. Vanhasta rikkinäisestä sateenvarjosta olen ottanut kangasosan piknik-retkille istuinaluseksi ja katso - nyt löytyi sontikan rungollekin käyttöä!

Tämä sympaattinen jouluvarjo syntyi hetkessä ja se menee kätevästi kasaan ja kaappiin loppiaisena, josta sen voi ottaa esille jälleen pääsiäisen kynnyksellä ja korvata jouluiset koristeet vihreällä nauhalla, munilla ja tipuilla. Unohtakaa siis muoviset kestokuuset, vuoden 2012 jouluhitti on jouluvarjo!
p.s. Sopii myös allergikoille!

22 kommenttia:

 1. tuo on oikiasti aika nerokas :D vau!

  VastaaPoista
 2. Tuo on niin kauhea että se on jo vähän hieno :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karua kauneutta! Ehkä lisään vielä vähän hörsylää!

   Poista
 3. Nyt täytyy jo sanoa, että on ehkä kauheinta mitä olen eläissäni nähnyt. :--DDD Ihana!

  VastaaPoista
 4. siitä puuttuu ehdottomasti vilkkuvat ja välkkyvät värivalot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mietin kyllä niitäkin, mutta asuntomme jouluhuoneen sähkösuunnittelu ei ole järin edistyksellistä, jonka vuoksi jäi tuo metallihäkkyrä sähköistämättä.:)

   Poista
 5. Ehkä ihan hyvä noin turvallisuuden kannalta että valot jäi laittamatta :D Täähän on kuitenki tosi nerokas ratkaisu pieneen kotiin, tai jos on lemmikkejä jotka harrastavat kuusenkoristeiden syömistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi jos on tuollainen katti, joka halutessaan hyppää kaapin päältä jopa tuonne varjoon.:) Siksi kannattaa jättää koristenauhat kovin hatariksi!

   Poista
 6. Anne, miks sulla on noin paljon tota jouluhörsylää? Siis tota nauhaa? Ostitko tätä varten? Veikkaan että et, löytyi isoenon jäämistöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä itseasiassa ole kuin neljä nauhaa yhteensä! Oon kai joskus nuorena aatellu, että hörsylä se joulun tekee kotiin kuin kotiin ja juossu Tiimariin kolikkopussin kanssa!

   Poista
 7. Minä vaan kysyn, että miksi lehdissä ei ole tällaisia hienoja juttuja, vaan jotain ihme risutikaskuusia ja paperinkeräystikkuja! Kenelläpä ei olisi nurkissa erilaisia koristenauhoja - kaikilla on - ne vaan ei (kaikki) tunnusta sitä. :D

  Taidankin tuhota 1 kpl sateenvarjoja, en toki omaani, vaan ystävältä lainaksi "unohtuneen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne ensi jouluksi keksivät jouluvarjonkin laittaa Glorian kotiin! Mulla on vielä toinenkin risa sateenvarjo odottamassa, mutta katosta loppuivat koukut, joten nyt mennään vain yhdellä jouluvarjolla.:)

   Poista
 8. Ja jos on ollut myrskyinen kesä ja sateenvarjoja on hajonnut useampi (tai on muuten hamsteri) niin noitahan voi laittaa useamman toisistaan roikkumaan, tulee korkeampi kuusi. Itse tosin koristelisin hieman vähemmän kun en tykkää niin nousta tuuheista ja täyteen tungetuista kuusista.. Enkä noista lankatontuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tosin meillä on niin matalan huoneet, että jos tuohon toisen vielä laittaisi, niin pitäisi varoa silmiä aina ohi kävellessä. Nyt tuo jää vielä mukavasti pään yläpuolelle. Mutta korkeahuoneisemmalle hyvä vinkki! :)

   Poista
 9. jos ei haravavarjo passaa niin tehkää vanhasta kattoantennista joulukuusi ja senhän voi pultata vaikka kirjahyllyyn kiinni niin ei oo tiellä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta harvemmilla varmaan lojuu varastoissa vanhoja kattoantenneja?;)

   Poista