maanantai 10. joulukuuta 2012

Tee se itse H&M Homen joulu

Kuvakaappaukset H&M:n sivuilta.


 Purkki jossa tekstiä. (Hillopurkki, kuumaliimaa.)Purkki jossa epämääräisiä pylpyröitä. (Hillopurkki, kuumaliimaa.)Tekoturkispallot. (Stryrokspalloja, hiuksia, paljon liimaa, paljon hiuskiinnettä. Vaihtoehtoisesti tollasen voi kaivaa myös kylpyhuoneen lattiakaivosta mutta tämä tässä esitetty versio on hygieenisempi.)Lautasliinarenkaat. (Ex-ukkojen luokka- ja kihlasormuksia. Vihkisormuksetkin käy. Tai tässä tapauksessa, kuten ainakin 40 entistä luokkakaveriani hokaavat, säälittävästi oma vanha luokkasormus (joka tosin on ollut poikaystäväkäytössä aikoinaan mutta päätynyt sittemmin takaisin tänne).) 
8 kommenttia:

 1. Voi hyvää päivää tuo karvapallo :D Apua mikä keksintö!!! Lattiakaivo...uuuh, aloin hirnua!!! Olis kyllä eksoottista!!! Menisköhän kaupaksi myyjäisissä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä kokeilla, lattiakaivosta otetussa pallossa ois tuoksukin samassa!

   Poista
 2. No voi hitto... ja minä kun menin myymään exältä saamani kihlasormuksen pois. :(

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä nostaa hattua, että olet saanut aikaan näin hienosti päin persettä menneitä jouluaskarteluja. Nuo kuumaliimakipot nostaa hymyn huulille. Ja hmm, olen asunut puoli vuotta asunnossa, jossa edellinen asukas ei ilmeisesti ole siivonnut lattiakaivoa, enkä ole minäkään. Sieltähän saisi mielenkiintoisen hiuscocktailin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no näitä on hartaasti väännetty :D Noi kuumaliimakipotkin oisi voineet ehkä olla liiankin hienoja mutta onneksi mulla on paska ja halpa liimapistooli ja liima joka ei katkea sitten millään! Kokeilepa muuten jos teillä on työtuoli jossa on pyörät, sinne pyörien sisään menee aikojen saatossa paljon hiuksia ja sielläkin siis on valmiit pallot!

   Poista
 4. No voi hyvä ihme, mun ei tarvi ostaa enää mitään tän blogin ansiosta!

  VastaaPoista
 5. JEE!!! Multa löytyis (siis jos löytäisin) samanlainen sormus, mutta teksti on "Class of '95" Legendaarinen ala-asteen 6.luokan sormus. :D

  VastaaPoista